HTML

"Jézus válaszol"

A blogon olvasható posztok tartalma egy médium által érkezik Jézustól, válaszul a Közvetítő nevű felhasználó kérdéseire. Mindez hittől és felekezettől függetlenül történik, szerteágazó témákban. Böngéssz a blogon vagy használd a keresőt, hogy megtaláld a Téged érdeklő témát! Minden hónap 25-e környékén várhatóak az új válaszok. Ajánlom RSS-olvasó használatát (Firefox).

Moderációs megjegyzések:
A médium kapcsolata Jézussal független attól, hogy hányan hisznek-e benne és hányan nem. A blog a közlések publikációs felülete, így célja, hogy rendelkezésre álljon, de nem célja semmilyen formában sem a térítés, vagy annak meghatározása, hogy a látogató mit gondoljon, miben higgyen. Elsősorban Jézus közléseiről szól, de némely esetben Általa akkreditált gondolkodóktól származó információkat is közöl. A kommentezésnél figyelembe veendő, hogy a blog nem vitafórum, erre sem célja alapján, sem technikailag nem alkalmas. A rendbontó kommenteket a moderáció törli.

Linkek, partnerek

Látogatók

Friss kommentek

2007.09.08. 15:28 Közvetítő

A kézrátételes gyógyításért tilos pénzt kérni. De a gyógyításra fordított idõért elméletileg talán kérhetõ/elfogadható, hiszen addig nem tud a gyógyító mással foglalkozni, amivel biztosíthatná a megélhetését. Hogyan bírálják el ezt az égiek?

Az, hogy a gyógyító időt fordít a gyógyításra, a társadalmatokban pénzbe kerül, költségei vannak. Úgy szoktátok mondani, a költségeket ki kell termelni. Ha más forrásból finanszírozható a gyógyító tevékenysége, akkor is biztosítani kell a lehetõséget, hogy a páciens adhasson a gyógyulásért. Nem szabad hogy oda-visszaáramlás nélkül kapjon segítséget, mert ez tudati gátakat emel és akár vissza is betegítheti magát emiatt. Adjon mindenki a saját lehetőségei szerint. Pénzt követelni a gyógyításért, vagy fizetség nélkül megtagadni a segítséget: ez nem gyógyítói cselekedet.

111 komment

Címkék: isten jézus pénz etika erkölcs természetgyógyászat gyógyítás természetgyógyász kézrátétel szellemsebészet gyógyító gyógyítók


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

Közvetítő 2008.01.18. 16:36:26

Kedves Mine,

A válasz igen, és nem. Ajánlom figyelmedbe ezt a bejegyzést:
jezusvalaszol.blog.hu/2007/09/08/mi_tortenik_az_ongyilkosok_lelkevel_mit_

Közvetítő 2008.01.18. 16:39:20

Kedves Zorg,

Nem azért nem reagálok, mert ne lenne fontos számomra az ügyed-bajod, hanem mert látom hogy jó kezekben vagy Duendével. :)

duende 2008.01.18. 19:15:49

Bocs a belekontárkodásért, Közvetítő.
Régi hibám... :-(

Közvetítő 2008.01.19. 00:46:36

Ugye nem volt komoly az a szomorú szmájli Duende? :) Semmivel sincs több jogom vagy alapom nekem foglalkozni egy látogató problémájával mint Neked.

És azt sem vettem észre, hogy kontárkodtál volna. :)

duende 2008.01.19. 11:48:31

Rendes vagy, Közvetítő... :-)

Norberto 2008.06.16. 04:16:08

Szia Közvetítő!

A témához kapcsolódó kérdésem lenne... Arra szeretnék választ kapni, hogy ha valaki már fiatalon érzi magában az elhivatottságot, az erőt, hogy szert tegyen olyan képességekre, mint például a gyógyítás, közvetítés és hasonló pozitív képességek, amelyekkel embereknek lehet segíteni, akkor ezeket hogy lehet magunkban felébreszteni, majd később erősíteni, fejleszteni? Meditáció?
Kiskoromtól fogva jobban érdekeltek ezek a dolgok, mint bármilyen úgymond földi, anyagi élvezet (pl. bulik, pia, egyebek). Fiatal vagyok még (19), nem találtam rá még teljesen az utamra, csak annyit tudok biztosan, hogy rendíthetetlen a Jézusba (Istenbe) vetett hitem, ezenkívül nagyon szeretem Buddha és a tibeti mesterek tanításait olvasni, azonosulni tudok velük.
Tisztában vagyok vele, hogy aki ilyen képességek birtokában van, annak nagy a felelőssége, és hogy ezek mind Istentől kapott ajándékok, de úgy vélem, minden emberben ott szunnyadnak valahol, és aki érdemesnek találtatik rá, az gyakorlással kifejlesztheti ezeket, hogy aztán másoknak ezzel segítsen... Persze, ahogy Jézus mondta: ,, ne tudja a te bal kezed, mit cselekszik a te jobb kezed,, és ,,ingyen kaptátok, ingyen adjátok,, - ezeket alapszabálynak tekintem.
Nem szeretnék mindenféle magát mesternek, látónak, stb. nevező csaló csapdájába sétálni, ezért kérdeztem meg tőled. Sajnos nem találtam eddig a kérdéseimre választ, pedig érzem, hogy szükségem lenne a fejlődésre, érzem az elhivatottságot, a belülről jövő törekvést, erőt, rossz tétlenül várni, szeretnék bölcsebb emberek tapasztalataira, tanácsaira hallgatva elindulni. Ezért kérlek, segíts, ha lehet... És a többieket is kérem, bárkinek van valami hasznos hozzáfűznivalója, kritikája, kérem, ossza meg velem.
A blogot 7 órán keresztül megállás nélkül olvastam, először kissé hitetlenül, de a végére már nagyon megfogtak az egyes kérdésekre adott válaszok, gratulálok a bloghoz... Továbbá a többieknek is ( duende, McCoy, Pilatus, Luna, Varga Endre), nagyon tetszett, hogy mennyire tájékozottak vagytok ezekben a témákban, sokat lehet tanulni a hozzászólásaitokból, köszönöm szépen.
Üdvözlettel: Norberto

Norberto 89 2008.06.16. 04:56:58

Valamit még elfelejtettem megkérdezni... A jövőben megvalósulhat az, hogy az orvostudomány felhagy pl. a kézrátételes gyógyítás merev elutasításával, és esetleg alkalmazza az ilyen technikákat kiegészítő vagy teljes értékű terápiaként?
Köszi szépen!
N.

Közvetítő 2008.06.16. 08:28:01

Kedves Norberto 89,

Szerencséd, hogy rátaláltam a kommentedre, mert már 385 olvasatlan kommentnél tartok, mostanában nagyon fellendült a látogatottság, ennek arányában a kommentezés is, és én pedig nem tudtam követni. :D

Örülök, hogy összességében érdekesnek találod a blogot. :)

Végigolvasva a gondolataidat a témáról, ismeretlenül is nagyon büszke vagyok rád, hogy fiatalon is ilyen bölcsen gondolkozol. :) Kérdésedre, a képességeket általában kegyelemként kapjuk, de pl. a Varga Endre példája mutatja, hogy nála a dolgok megértése vezetett egy új képességhez, egy másfajta, ősibb gyógyító képességhez.

Három dolgot tehetsz:
1. Kéred a képességet.
2. Úgy veszed, mintha a képességed adott lenne, így:
3. Gyakorolsz, persze óvatosan.

Gyakorlás:
A kézrátételes gyógyításhoz
1. tiszta tudat
2. tiszta szív
kell.
A kézrátételes gyógyítás a Szeretet kihelyezése a kézbe, majd átküldése a betegnek. Fel kell idézned, érezned kell a tiszta szeretetet, ebben pedig csak a tudás segít, az ájtatosság, a zsoltárkántálás nem, fontos hát a bölcs gondolkodás.
Ahogy ezt gyakorlod, érezni fogod, hogy a kezed megtelik valamivel, hideg vagy meleg nyomást érzel, ahogy "kézzelfoghatóvá" válik a szeretet a kezedben. Olyan érzésed is támadhat, mintha fénylene a kezed, mintha fény hömpölyögne belőle.

Javaslom, hogy keresd fel a Varga Endrét, mert ő sokkal többet is tud segíteni ebben. :) Ott találod a linkjét a Linkblogban.

Biztos vagyok benne, hogy az orvostudomány hamarosan megnyílik ebbe az irányba, ebben a tekintetben az Endre munkájában reménykedem. Egyébként úgy tudom, Németországban már előrehaladottabb az orvostudomány ebben a tekintetben.

Dasi 2008.06.16. 13:25:03

Kedves McCoy!

Ha már itt tartunk... én nem nevetlek ki, tudod. Eddig úgy gondoltam, hogy valakinek vagy van ilyen "felülről jött", kapott képessége, vagy nincs.

Épp mint "Norberto 89", én is fiatal korom óta szerettem volna valamilyen módon "segíteni", sőt gyerekként édesapámmal együtt is jógáztam, de halálával feledésbe merült ez is. Arra is rá kellett jönnöm, hogy sem különös képességem, sem egyéb ilyen fogékonyságom, adottságom nincsen. Fiatal felnőttként eljártam kb. fél évig jógázni, de annyi kudarcélmény ért (nem vagyok egy túl hajlékony típus, enyhén szólva sem) és olyan ügyetlennek és alkalmatlannak éreztem magam, hogy abba hagytam.

Azt kérdezném tőled, tudsz-e olyan jógát, vagy gyakorlatot, ami által előbbre juthatnék én is (már éppen fiatalon) ebben a témában?

Köszönöm!

Dasi

Norberto 89 2008.06.16. 16:03:03

Sziasztok!

Kedves Közvetítő!
Köszönöm szépen, hogy ilyen hamar válaszoltál, sokat segített, teljesen egyetértek az általad elmondottakkal, én is így gondolkodom erről, a gyakorláshoz adott tanácsokat megfogadom, Varga Endrét is mihamarabb felkeresem.
Ennek az egésznek ( most nem konkrétan csak a kézrátételes gyógyításra, hanem más pozitív képességekre is gondolok) a kulcsát én személy szerint abban látom, hogy végtelen nagy hit és szeretet kell hozzá, és ahogy te írtad, tiszta tudat. A tiszta tudat állapotát nekem legkönnyebb Buddha tanítása alapján elérni ( Jézus tanításait pedig a szeretetről és az Atyáról szóló legszebb, legnagyszerűbb tanításoknak tekintem), szerencsére egyre többször, egyre hosszabb időkre tapasztalom meg, milyen, amikor nincs szenvedés, mert egyszerűen sikerül kiirtani magát a fogalmat az életedből, a gondolkodásodból, sikerül legyőzni az ego mindent akaró, minden után vágyakozó, mindent kritizáló, megbélyegző tulajdonságát, mindenhez pozitívan állsz hozzá, bármi baj jön, tudod, hogy csak próbatétel, ami a tapasztaláshoz és fejlődéshez szükséges, állandóan mosolyra húzódik a szád, tudod, hogy a Teremtő mindig ott van veled, benned, és legszívesebben megölelnél minden embert, legyen az rossz, jó, neked ártó, vagy nem ártó,fehér, fekete, teljesen mindegy, hiszen mindenki az EGY része, így nincs különbség egyikünk közt sem. Szóval nagyszerű érzés, tényleg ahhoz lehet hasonlítani, mint mikor egy tó vizének felszíne nyugodt, sima, ugyanez a nyugodtság, harmónia, béke érzés kerít egyre többször hatalmába. Ugye ezt érted tiszta tudat alatt?

Kedves McCoy!
Köszönöm szépen a sok hasznos tanácsot! Hála Istennek, nem vészhelyzet miatt van szükségem erre, hanem ahogy már írtam, időként érzem magamban az erőt, valami vibráló érzést belül, ami sokszor az egész testem átjárja, és szeretném ezt az energiát, vagy nem is tudom mit, hasznos dologra fordítani... olyan állapothoz tudnám hasonlítani, mint amikor egy elem már kezd túltöltődni, és ez egy idő után már nem jó érzés... A másik ok pedig, ami számomra nagyobb jelentőségű, az az, hogy állandóan érzem az elhivatottságot ehhez, hogy tennem kell, és azzal, hogy csak tétlenül várok, nem cselekszem helyesen ( tudod, van az a példabeszéd is, amikor a gazda odaadja a talentumait a szolgáknak, aztán van aki elássa, stb...). Szóval amíg itt szólítgat belül ez a hang, amíg újra és újra előjön ez a nagyon erős érzés, én viszont nem tudom, merre induljak el, addig tétlennek érzem magam, és ez elszomorít.
A meditációt már régebben gyakoroltam, többnyire üresség meditációt, amikor már egy ideje csináltam ( pár hét, szerintem kevés idő, de nagyon vonzott, és gyorsan ráállt a testem-lelkem az egészre), akkor történtek olyan dolgok, hogy pl. meditáltam, semmire sem gondoltam, egyszercsak beugrott egy gondolat a semmiből, hogy meg fog csörrenni a telefon, és rá 5-10 másodpercre elkezdett csörögni... meg is ijedtem...
A másik dolog, a héten történt, aludtam délelőtt, és egy hölggyel álmodtam, ült az ágyam szélén... ismertem őt, névről, nagyon régen nem láttam már. Amikor felkeltem, mondtam édesanyámnak, ő pedig csodálkozott, mert mielőtt felébredtem volna, fél órával előtte ő a városban járt, és találkozott az említett hölggyel...
Az enegiaáramoltatást gyakorolni kellene, ha tudnál valami hasznos gyakorlatot tanácsolni ehhez, nagyon megköszönném, bár egyszer egy hideg téli estén csupán gondolattal és koncentrációval sikerült annyira felmelegíteni a jéghideg kezeimet, hogy egy ismerős csodálkozott, hogy hogy lettek hirtelen a jéghideg kezeim ilyen forróak, bár ez csak véletlenül sikerült, azóta nem próbálkoztam ilyennel.

Amiben segítséget szeretnék kérni, az az, hogy honnan tudom a legalapvetőbb dolgokat megtanulni... Olvastam már csakrákról, auráról, de főleg keleti mesterek tanításait, viszont kellene valami kiinduló pont, valami, amiből az alapokat megszerezhetem, mind elméleti, mind gyakorlati szinten. Olvastam itt, ebben a blogban fénytestről, entitásokról, démonokról, channelingről, védelmi technikákról, mindről már olvastam egy keveset itt-ott, nagyon érdekelnek, de nincs stabil alapom, tudásom, látom, hogy ti nagyon sokat tudtok ezekről, és szeretném megkérdezni, hogy honnan tanultátok meg ezt a sokmindent?
Előre is köszönöm szépen a válaszokat. Mindenkinek szép napot kívánok!

Üdvözlettel: Norberto

McCoy · http://whitefalcon.blog.hu/ 2008.06.16. 16:17:29

Kedves Norberto!

Ez szep, tenyleg szep, ha mar erzed, hogy az energia feszit belolrol. -) A szandek, hogy ezzel segiteni akarj - nemes.Most mosolygok magamban, ugy erzem, egy nagyszeru emberrel talalkoztam megint.Nekem nincs nagy tudasom, de rengeteg anyagot osszegyujtottem, + meg a sajat tapasztalataimrol tudok neked beszelni.
dobj egy mailt a sealspietro@gmail.com cimre.
Okosat nem tudok Neked mondani, de el tudok kuldeni neked annyi anyagot, aminek az atolvasasahoz - ertelmezesehez egy elet keves, + meg tudom osztani veled az en tapasztalataimat.Aztan te osztol -szorzol, dontessz, valasztassz. Igy valik mindenki a sajat mestereve.Alapveto smereteket el tudok Neked kuldeni mailban - de a fejlodesed rajtad mulik.
Bar en magam azt latom -a kezdet jo.A tobbi rajtad mulik.Keress meg batran.

A JoIsten aldjon!

Dasi 2008.06.16. 20:03:18

Kedves McCoy!

Előre is köszönöm! Hogy mit akar veled a Teremtő, hogy különleges képességet adott? Hát ez nagyon egyszerű... hogy segíts általa másoknak. Mi másért adta volna?

Látod, akkor itt az az érvényes, hogy aki kér, nem kap, aki meg kap, az nem kért! :-))))

McCoy · http://whitefalcon.blog.hu/ 2008.06.16. 20:09:00

Jah, csak nekem mint butanak 6 evbe kerult erre rajonnom -))

Holott a bibliaban is vilagosan benne van:

"Akinek van, annak adatik, hogy bővelkedjék, akinek nincs, attól az is elvétetik, amilye van!"

En, marha - meg vak is..........

Közvetítő 2008.06.16. 20:11:14

Norberto 89:
"Ugye ezt érted tiszta tudat alatt?"
Igen, ez a "tiszta tudat" legkiválóbb megfogalmazása. :D

Csak egy gondolat a lefagyott kézről: Én egyszerűen lángokat vizualizálok a kezeim köré, és ettől percek alatt kellemesen felmelegszik. Később hallottam, hogy ez egy jógi meditációs gyakorlat része.

Alapok:
Javaslom a Varga-tételek tüzetes átolvasását, megértését, az említett Varga Endre munkássága, megtalálod a weboldalán. Egy az egyben levezeti az összes alapfogalmat: aura, lélek (Szellem), isten, reinkarnáció, halál utáni élet. Ha szépen kéred, talán odaadja egy előadása felvételét is, ami éppen a gyógyításról szólt. A Gyógyítás Titka címmel. Szerintem ez is igen értékes alap.

Norberto 89 2008.06.16. 20:13:49

Sziasztok!

McCoy, elküldtem a mailt, ha esetleg elgépeltem volna a címed, vagy valamiért nem kapom meg a tiedet, erre a címre szívesen várok bármilyen anyagot, amit küldesz: eternal.freedom@freemail.hu

Köszi szépen!

Közvetítő 2008.06.16. 20:14:21

Norberto 89, megjegyzendő, hogy óva intelek szívbetegek kézrátételes gyógyításáról, mert ez veszélyes lehet őrá nézve. Csak egy bizonyos módon lehet szívbeteget gyógyítani, különben megállhat a szíve.

Szellemekkel vigyázni, kérd meg Endrét, hogy tanítson meg védelmi technikákra. :)

McCoy · http://whitefalcon.blog.hu/ 2008.06.16. 20:39:10

Norberto 89!

Kuldtem par informaciot az eredeti cimedre, a freemailosra.Tovabbiakban kerdezd Varga Endret, O okosabb es tapasztaltabb mint en.De termeszetesen en is allok rendelkezesedre, ha van meg kerdesed felem.

Szep napot!

Norberto 89 2008.06.16. 20:40:17

Köszönöm Közvetítő :)
Megfogadom a tanácsot. Szellemekkel, démonokkal nem is kívánok manipulálni, csupán nagyon érdekel ez a téma is többek között, meg már történt pár dolog a környezetemben. Egy ismerősömet majdnem bezárták az elmegyógyintézetbe, mert olyan sokáig végzett egy bizonyos meditációt, hogy elkezdett halottakat ( vagy valami hasonlót mondott, nem értek ehhez még annyira, javíts ki kérlek, ha hülyeséget írtam) látni az utcán, és hát kicsit bepánikolt, abba is hagyta már azóta.
Viszont a channeling is érdekel, hogy milyen módon lehet kivételesen jó entitásokkal kapcsolatot létesíteni, honnan tudod jól megállapítani, hogy aki/ami a másik végén van, az jó-e vagy rossz, és hogy zajmentes-e a csatorna.
Endre tételeit átrágtam, érdekesek és elgondolkodtatóak, én reálisnak gondolom az ott leírtakat, nekem elfogadhatónak tűnik minden pontja.
Örülök, hogy rátok találtam. Orvos szeretnék lenni, orvosira járok, viszont az egyetemen és az ismerőseim között nem nagyon találok olyat, aki az ilyen kérdésekért, stb. nem nézne hülyének...
Szóval kiutat találtam bennetek az engem eddig körülvevő többnyire szűk látókörű emberkék világából :) Köszi a sok segítséget!

McCoy, érkeznek a mailek, köszi! :)

McCoy · http://whitefalcon.blog.hu/ 2008.06.16. 21:55:01

Kedves Dasi!

itt a link az 5 tibeti jogagyakorlatrol, neked is, meg annak, akit erdekel.

upload.citromail.hu/dl/?tid=1dfdc1bf5d4d43cf07c84

Szep estet!

duende 2008.06.16. 22:50:23

Norberto 89-nek:

www.ezvankiado.hu/

Közvetítő 2008.06.17. 09:34:38

Kedves Norberto,

Hát nagy szerencséje volt az ismerősödnek, mert szépen megszikráztatták volna az agyát... Vigyázni kell ezekkel a dolgokkal, és nem csak azzal, hogy mit mondunk másoknak és kiknek, hanem hogy milyen gyorsan haladunk.

Képzeljük csak el, hogy valaki szeretné ha kinyílna a harmadik szeme. Aztán egyszercsak megtörténik, de nem tudja becsukni. Tehát mikor elaludna és becsukja a két szemét, akkor is lát (persze máshogy), mert becsukni még nem tudja estére a 3. szemét. Bele lehet őrülni, már csak az alváshiány miatt is. :)

"Viszont a channeling is érdekel, hogy milyen módon lehet kivételesen jó entitásokkal kapcsolatot létesíteni, honnan tudod jól megállapítani, hogy aki/ami a másik végén van, az jó-e vagy rossz, és hogy zajmentes-e a csatorna."

Igen, ez egy kardinális kérdés, ami érinti magát a blogot is. Jómagam a kérdésre, hogy hogyan lehet kivételes jó entitásokkal kapcsolatba kerülni, visszakérdeznék: Honnan tudjuk kik a kivételesen jó entitások? Valójában nem tudhatjuk, Jézust is csak azért gondoljuk annak, mert jók a referenciái (Újszövetség), és mert elhittük, hogy ő Isten fia, miközben ugye azt is mondta, hogy "aki engem lát, az Atyát látja", ami ugye további elgondolkodásra ad alapot, persze pozitív értelemben.

Tehát csupán elhittük, és kellően alacsony (sokak számára zérus) valószínűséget tulajdonítunk annak, hogy ez téves. Valójában azonban ez is csak szubjektív megítélés, legfeljebb általánosan elterjedt.

Ilyenformán én minden esetben azt tanácsolom, ha már valaki médiumkodni akar: hívd Jézust, és bárki mást Jézust megkérve hívj, az a biztos. Mert akkor ő nyilván pontosan azt hozza, akit kértél, és vigyáz is hogy ne legyen gond.

Hogy honnan tudható, hogy tiszta-e a csatorna és a válasz?
1. Uszít-e valami abnormális dologra, pl. kapcsolatok megszakítására, valaki ellen fordulásra, bármire ami nem etikus.
2. Összefüggő-e amit mond önmagában, és korábbi üzenetekben foglaltakkal.
3. Milyen szinten összefüggő (adott esetben anélkül, hogy pontosan felfognánk az üzenetet)? Tehát egy rendszert alkot-e a dolog összességében, mégha az a rendszer számunkra idegen is - de ezt persze nem könnyű akkor is megállapítani, amikor esetleg nem értjük a dolgot, mert számunkra annyira elvont.

Tehát különbséget kell tudni tenni aközött, amikor valami túl magas nekünk és azért nem értjük, és aközött amikor összefüggéstelen, és azért nem értjük. Tehát a két nem-értés nem ugyanaz, de nagyon hasonlónak tűnik. Ezen nem egy vita alapult itt a blogon, sőt a legtöbb vita talán épp ezen van ennek valamely aspektusán alapult.

Szóval a dolog nem egyszerű. :) Ez a blog pl. az indulását megelőző három éven alapul, ennyi idő telt el és egy csomó válasz, amit már sikerült kellő pontossággal megítélni ahhoz, hogy lássam: érdemes publikálni. De még ma is fel-felteszek ellenőrzőkérdéseket.

Örülök, hogy valami számodra fontos lehetünk. :)

Dasi 2008.06.17. 12:30:50

Kedves McCoy!

Köszi, letöltöttem. Le lehet úgy menteni, hogy ne törlődjön 7 nap múlva? Mondjuk a szöveges részét megoldottam, de szeretném, ha a videó is megmaradna.

Másik: Hát a szellemvilágba belenyúlkálni nagyon veszélyes... (Volt főnöknőm mesélt pár dolgot, mert ők rendszeresen szellemidézgettek.) Ha nincs ott valaki, aki látja, érzékeli, vagy nem tudom hogyan, de meg tudja különböztetni, ki az, aki átmegy, komoly bajba keveredhet! A szellemek is tudnak (meg szoktak is) lódítani.

McCoy · http://whitefalcon.blog.hu/ 2008.06.17. 17:08:07

Hahoo!

Dasi!

Az, hogy 7 nap mulva torlodik, azt jeleti, hogy 7 nap mulva torlodik a citromail szervererol, tehat utanna mar nem tudod ott letolteni.
De ha mar letoltotted a szamitogepedre, akkor az mar a Tied, az onnan nem fog letorlodni -)

Masik feltoltes:

divalinek igertem maganlevelben Oshot, feltoltottem, de hatha mast is erdekel, ide is ki rakom a linket.
Innen lehet letolteni:
upload.citromail.hu/dl/?tid=5dfdc1bf5d4d421a17b1c5a8b

719 Mb, zip - ben, konyvek, meditaciok, hangfelvetelek vegyesen.

Szep delutant, este vagyok -)

Dasi 2008.06.17. 21:03:47

Kedves McCoy!

Akkor jó! Megnézem Oshot is, róla tőled hallottam először, de mivel Sai Babával kapcsolatosan is hasonló a meglátásunk, lehet, tetszeni fog ez a tanító.

Péter, mondd, ha valaki meditál, az lemegy alfába, vagy hogy csinálja? (Jártam nagyon, de nagyon régen agykontrollra, de nekem nem jött be. Én az "alfába" mindig belealszom, vagy csak minimális ideig tudom tartani. Felismerni a "frekvencia váltásról" szoktam, ezt nem tudom másként fogalmazni, viszont akkor pár másodpercen belül már alszom is.) Bocsánat, ha hülyeségeket kérdezek, de max. imádkozni szoktam.

McCoy · http://whitefalcon.blog.hu/ 2008.06.18. 01:39:25

www.youtube.com/watch?v=yX9o_m7hTRI&feature=related

Ezt latnotok kell....
Benne van a test es a lelek viszonya.Az ember kuzdelme a lelekkel...csodalatos.....

Dasi 2008.06.18. 12:41:01

Kedves McCoy!

Igaz, én is összehasonlíthatatlanul több időt töltök el a net előtt, mint a TV előtt, s ott csak azt nézem, ami tényleg érdekel (azért van a TV-újság, hogy ki tudjam szűrni). Továbbá, én már csak ilyen vagyok, nagyon szeretem a meséket, főleg a Spielberg által mondottakat (pl. AI, ez egy csodálatos mese, meg a Harmadik típusú találkozások, erről mindig az az érzésem támad, hogy nem a jövőt, hanem a múltat meséli el, vagyis valahol, valamikor megtörtént már, meg az E.T., tehát ez a pasi csodás meséket tud.

Meditáció :-DDD Előszeretettel gyertyázom, mivel tartom a shabbat estét, ilyenkor nem két, hanem sokszor 8 gyertyát is meggyújtok, anyum szerint úgy néz ki a szobám, mint egy ravatal :-))) Szeretem a szép, lágy zenéket, pl. Enya és Master of Chant, meg van pár magam által összeállított (netről letöltött számokból) relaxációs CD-m. Tehát a körülmények adottak...

Tudom, hogy a szellemvilágba való nyúlkálás veszélyes, talán ezért is tartottam magam távol eddig tőle. De úgy érzem, óhatatlan belenyúlnom a tovább lépéshez! Különben csak helyben toporgok. Így megköszönném azt a szívszentélyes meditációt, mert tisztában vagyok vele, mennyire fontos a védelem! Mondjuk én ezért - is - szoktam imádkozni, vagyis védelemért. Nem kívánok démonokba botlani, mert egy életen át harcolhatok velük, ha mégis sikerül, és nem célom a nem létező Lipótba kerülni! - És nem nyugtat meg, hogy ezek a lények tulajdonképp az én lelkem negatív kivetülései. Attól még tudnak ártani.

Tehát nagyon köszönöm ezt, és minden tanítást, útmutatást, szeretnék jobbá, teljesebbé válni, mint amilyen vagyok, mert fejlődés nélkül az élet halál.

Erika 2008.06.18. 12:42:01

McCoy,
tán hallgassuk eredetiben, a teljesség kedvéért, úgy jobb egy kicsit :)

www.youtube.com/watch?v=rDHoTOgeNWE

McCoy 2008.06.18. 23:11:54

Draga Erika!

Nagyon koszonom, en szemely szerint az angol szoveget tanulom most ( neha szoktunk karaokizni itt a hotelban, a sef robi gitarozik, en enekelek, a macskak meg a hoteltulaj csalad meg szazfele fut -), idaig a we are the world ment, most ez kovetkezik. -)
Csak azert tettem be magyarul, mert nem tudom, ki hogy all az angollal, es akartam, hogy ertsek a mondanivalot -)

En ezt toltottem le a youtube - rol, ezt tanulom, hihetetlen jo hangminoseg, es a sracnak tokeletesen tiszta az angol kiejtese -)

www.youtube.com/watch?v=3-rre_BXxC0&feature=related

Szep estet!

McCoy 2008.06.18. 23:32:12

Kedves Dasi! -))

"mert fejlődés nélkül az élet halál"

Itt az igaz szo.Teljesen igaz, csak egy kicsit egeszitenem ki:

A lelki fejlodes nelkul az elet halal. Meg eletedben meghalsz - mielott megtanultal volna igazan elni.

Toltom fel a szivszentely.mp3 -at, kirakom ide a linket, nem tudom, mast erdekel - e, ha zavarok a linkbecsatolasaimmal, majd szol valaki -)
Szep estet Nektek!

McCoy 2008.06.19. 01:25:02

Szivszentely meditacio.

upload.citromail.hu/dl/?tid=1dfdc1bf5d4d45322248041c96e5e7677

Innen lehet letolteni.

Nehany jo tanacs:
A szivcsakra kozvetlen kapcsolatban van a Teremtovel.
Igy vedve van minden negativ oldali behatas ellen.
Ez - a fenti meditacio a bejaratot teremti meg a fizikai test - es a lelek ( az On - onmagunk) kozott.
Ha a meditacioinkban ezentul mindig itt kezdunk ( a meditacioban a kezdo - iranyito gondolatok mindig a szivcsakra fele iranyulnak), akkor mindig vedve vagyunk a negativ behatasok ellen.Onnatol kezdve pedig kinyilik elottunk az igazi vilag, es csak racsodalkozunk a gyermek voltunkra, amikor azt hittuk, a vilag csak abbol all, amit a szememmel latok, vagy a kezemmel meg tudok fogni...(itt egy nagy barati oleles a szkeptikusoknak, es az ateistaknak -), megismerjuk azt, hogy a Teremtonek hany kulombozo arca van, hany kulombozo - parhuzamos dimenziokban kepes letezni egyszerre, es mi - a fejlodo - iskolaba jaro lelkek meghivot kapunk ebbe a vilagba, es elmehetunk, megnezhetjuk, egynek erezhetjuk magunk vele, beleolvadunk -- ahogy a lelek akar folyamatosan beleolvadni a Teremtobe.....
"Vissza az Atyahoz" , ismeros? Persze, ez a biblia...., mindenhol ott van, atolel, magaba szorit, eggye valsz vele.....Ez - Maga az Isten.Es az Isten - a Szeretet.Ergo -? A Szeretet - Isten.Ahol szeretet van - barhol a foldon, ott jelen van az Isten..............

Norberto 89 2008.06.19. 03:15:12

Sziasztok! :)

Először is szeretném megköszönni, hogy ilyen segítőkészek vagytok, és gyors válaszokat adtok!

Duende, az oldalt megnéztem, nagyon érdekes könyvek vannak rajta, köszi szépen!

Kedves Közvetítő!

A harmadik szemes dologról édesanyám jut eszembe. Ő is birtokában van a képességnek, viszont nem meri használni. Ahogy ő mondta, miután becsukja a szemét és koncentrál, amikor megjelenik (nem biztos, hogy jól emlékszem, ezt még régebben mesélte) a kék folt, körülötte pedig arany színű minden, akkor hirtelen kinyitja a szemét, mert fél attól, hogy mi következne, mit látna ezután.
Szóval valóban igaz, hogy a haladás nem lehet gyors folyamat, ő hála Istennek, csak koncentrációval tudja ezt elérni, elég borzasztó lenne, ha spontán jelentkezne nála ez, valahányszor becsukja a szemét.

A channelingről még egyelőre csak érdeklődöm, nem szándékozom a közeljövőben használni, bár egyszer, ha már előbbre jutottam az úton, mindenképpen szeretném alkalmazni. Válaszodat köszönöm!

Sokat hallottam/olvastam a 2012-es dátumról,mayák naptára eddig tart, meg hasonlók... Nem tudom hova rakni, valójában nem gondolok róla semmit, sem azt, hogy igaz, sem azt, hogy nem. Kiváncsi lennék a te véleményedre, esetleg rákérdeztél- e már... Köszi!

Kedves Dasi!

Bocsánat, hogy belekotyogok, csak olvastam a hozzászólásaidat, gondoltam megosztom én is veled azt a kevéske tapasztalatomat, amit eddig sikerült összeszednem, hátha fel tudsz belőle valamit használni.
Ott kezdeném (bocs, hogy ismétlem magam), hogy az egész meditációs dolgot, meg a hozzáállást, a gondolkodást, az eszmét Buddhától és a keleti bölcsektől szedtem.
Hosszú, nem éppen vidám évek után, amikor már kezdtem kiégni,elfáradni, nagyon össze voltam törve, ráadásul csalódtam a katolikus egyházban, mivel összedőlt bennem a róla alkotott kép, már-már közel jártam ahhoz, hogy megnyomjam a reset gombot...
Pár hónappal később találkoztam egy buddhistával, egy munkahelyen dolgoztunk két hónapig. Kérdezgettem őt erről-arról, sok történetet mesélt, aztán később könyvekkel folytattam, és kezdett leesni, mi is a lényege az egésznek.
Majd elkezdtem meditálni, kisebb-nagyobb megszakításokkal. Itt egy link, ide töltöttem fel egy dokumentumot (aki szeretné, letölti, aki nem, azt meg nem zavarja a sok szöveg), ebbe leírom neked a tapasztalataimat/élményeimet:

freedom89.uw.hu/tanacsaim&tapasztalataim.zip

Védelmi technikát érdemes használni, bár én soha nem használtam eddig (érzem, hogy meditáció és ima közben is vannak körülöttem, és vigyáznak rám végig, de azért mostmár én is szeretnék megtanulni pár ilyen technikát), de ha neked szükséged van rá, akkor használj, zavaró lenne, ha meditáció közben ezen járna az agyad.

Hasznos könyv, én innen indultam el, tényleg ajánlom az elolvasását:
Csögyam Trungpa - A szellemi materializmus meghaladása

Valamint érdemes elolvasni Buddha tanítását, beszédeit, a születésregéket, valamint a Dhammapada-t (rövid versekkel kezdődik, aztán ezekre a versekre vannak történetek, nagyon jók, tanulságosak!)
Csögyam Trungpa könyve most nincs nálam, de amit utána javasoltam, feltöltöttem neked (és persze mindenkinek), hozzá pár zenét (van benne Masters of Chant is, én is imádom :) ), de sok keleti, tibeti zene is van, nagyon szépek és kellemesek szerintem. Valamint feltöltöttem még I. K. Taimni - A Jóga Tudománya című könyvét, itt tényleg mindenről olvashatsz.
Szútrákról is szó van benne, nagyon sokat jellemez, leírja többek között azt is, hogy képes a jógi pl. a láthatatlanság megtételére, vagy az egyik helyen eltűnik, másik helyen megjelenik, hogy lehetséges ez, stb.
Ezeket a képességeket a buddhizmus sziddhi-nek nevezi, viszont nem tulajdonít neki nagy jelentőséget, ezek csupán vadhajtásai az útnak, amelyen ha jársz, akkor előbb-utóbb megjelennek. Vigyázni kell velük, fontos, hogy nem ez a cél! Csupán mellékösvények, nem kell rájuk figyelni, vannak, aztán kész. Többnyire aki az úton halad, és idáig eljut, a bölcsessége már felér ahhoz, amit tud, és nem mutogatja ezeket, nem büszkélkedik, nem beszél róla. Baj akkor van, ha mégse... az ego győz, az ember pedig megáll a fejlődésben. Sőt, a végén még árthat is vele magának és másoknak, szóval csak óvatosan.
Nagyon érdekesnek találtam, hogy Varga Endre tételei alapján is lehetséges ez az egész, sőt, a tibetiek azt mondják, minden üres. Ha ezt most még nem érted, később rájössz azok alapján, amiket küldök. Ami nagyon tetszik, hogy a Varga-tételek alapján ez is igaz, tehát mostmár megvan a tudományos bizonyíték arra, amit ők már pár évezred óta tanítanak :) Csak nem így adták elő, ahogy most Endre.
Érdemes elolvasnod pár koant is (ezeken lehet sokat gondolkodni, nagyon érdekesek, a megvilágosodásról adnak némi fogalmat), két linket ezekhez szintén az egyik csomagban találsz.
Továbbá feltöltöttem még egy hanganyagot, egy magyar zen emberke beszél rajta (Kvanum zen iskola(Budapest) főnöke, ha jól tudom (hallgasd végig, szerintem érdekes nagyon. Eleinte magáról és a szüleiről beszél, később viszont kérdéseket kap, elég jókat, a válaszok meg mégjobbak :)
Jah, mégegy link :) egy olyan oldalra visz, ami a delogokról szól. Ők a buddhizmusban azok, akik egy kis időre elhagyják testüket, és meglátogatnak más világokat, aztán visszajönnek, és beszámolnak a tanulságról, mit üzennek odaátról,stb... Egy ilyen delognak a beszámolója ott is van az oldalon, nagyon érdekes. (a link az egyik csomagban)

Másik csomag:

upload.citromail.hu/dl/?tid=129e898835012c6ba91c14b214edc4a66

Remélem, találsz sok érdekességet abban, amit küldök, és segítségül szolgál majd utad során. A szívmeditáció is nagyon hasznos, amit McCoy feltölt (vagy már feltöltött mostanra:D), csak ajánlani tudom a gyakorlását.

Kedves McCoy!

Nagyon jók az osho-s dolgok, ő tényleg egy nagy mester, én is köszönöm szépen, hogy feltöltötted ezeket. Ha gondold, nézd meg, amit felraktam, szerintem te is találsz benne érdekes dolgokat.

Még egy link, ez is mindenkinek szól, akit érdekel. Frei-dosszié, Bhután városában készült. Az igaz boldogságról szeretnék nektek pár percet mutatni (aki esetleg nem látta ezt a részt), mivel én szavakkal a régebbi hozzászólásomban nem tudtam elég jól kifejezni, mit érzek... A felvételen szereplő láma talán jobban vissza tudja adni, mind a kisugárzásával, mind azzal, amit mond. Remélem, másokat is megérint:

www.frei.hu/magyar/archiv/index.php?id=132&gallery_mode=video

A video ablaka mellett katt rá --> Bhután (teljes adás). Ezt a részt ajánlom (perc:másodperc): 37:10-től (aki ráér, annak inkább 34:30) 40:07-ig.


Közvetítő, ne haragudj, hogy sok ide nem illő dolgot írtam, tudom, írhattam volna privátban is, de gondoltam, mások is járnak erre, talán nekik is segítségükre lehet. Ha esetleg gond, kérlek szólj, és többet nem fordul elő.


Üdvözlettel

Norberto

Közvetítő 2008.06.19. 08:48:24

Semmi baj, kedves Norberto. :)

2012-ről annyit tudok mondani, hogy:
1. Ha a jezusvalaszol.blog.hu/tags/j%C3%B6v%C5%91 linkre kattintasz, akkor a jövővel kapcsolatos válaszok ugranak elő. Ha ezeket vesszük alapul, akkor azt látjuk, hogy többszáz vagy ezer évre előre is vannak utalások, 2012-ben csupán egy újabb, ezúttal nukleáris világháború lett VOLNA, amit szerencsére sikerült elkerülnie az emberiségnek.

2. Azt mondják a majakutatók, hogy a maja naptár ekkor fordul át. Azonban vita van erről is köztük, ugyanis a maja naptár 13.19.19.19.19-et képes kijelezni, és 2012-ben csupán a 13.0.0.0.0-át éri el, márpedig ugye az autóban a kilométerszámláló sem 900000-nél fordul át 000000-ba, hanem 999999-nél. A 13.19.19.19.19 pedig valamikor 2451 elején lesz. VE számításai után szabadon.

duende 2008.06.19. 09:27:39

Szívesen, Norberto!

Chögyam Trungpa a kedvencem. És nem tudom megszerezni Tőle "A szellemi materializmus meghaladását", egyszerűen már sehol sem kapható... Meg a Shambalát sem, az is eltűnt, sajnos.
De még a könyvtárunkból is eltüntette valaki :-)
Hiába, nagyon jó könyv.
Szóval szívesen, és örülök hogy Trungpát olvasol. Az egyik leghitelesebbnek tartom, és kevés kedvenc szerzőim egyike.

duende 2008.06.19. 09:36:18

Ja, majdnem elfelejtettem.
Ajánlanék neked egy nemrég megjelent könyvet, amit szintén nagyon jónak találtam.
Adyashanti: Az üresség tánca.
És nagyon jó még David R. Hawkins mindkét könyve is: A Valódi Én hatalma, és az Erő kontra erő is.
És a neten találhatsz Ramana Maharsitól is írásokat, őt is szeretem, valamint ez nagyon jó még:
www.mentatea.hu (Niszargadata Maharadzs)
És ha már ajánlgatok, a legnagyobb kedvenceim Carlos Castaneda könyvei.
Üdv, duende

duende 2008.06.19. 09:38:03

Bocs, rossz linket adtam meg, ez a jó:
www.mentatea.hu/niszargadata

McCoy 2008.06.19. 11:52:31

"Shambalát"

Duende, itt nem a Shambala titka -ra gondolsz? Mert az James Redfield, mint a mennyei Profeciak.
Nekem mindketto megvan pdf - ben.Kell?
( A mennyei Profeciak filmben megvan magyarul, meg angolul is) Azt sem artana megnezni, marcsak az energiak aramoltata sa miatt sem, nagyon jo kepet lehet kapni rola a filmbol.
Ha kell valakinek, feltoltom valahova.

Erika 2008.06.19. 15:08:40

hát Norberto, nagyon jó volt olvasni amit a meditációról írtál, én ettől sajna még fényévekre vagyok.
azt mondanám irigyellek, de:
„Fogadd el, hogy nem lehetsz egyenlő mással, fogadd el, ha a másik többet tud nálad,ne irigykedj a más tudására, hanem dolgozz azon,hogy te is elérd azt a tudást becsülettel, mert az a tudás benned is megvan, sőt az is lehet, hogy benned több van, ezért ne pazarold az időt azzal, hogy más tudására vársz, inkább aknázd ki a tiéd, azzal jobban haladsz előre”.
úgyhogy most épp ezt gyakorlom :)

duende 2008.06.19. 17:04:51

Nem, McCoy. Chögyam Trungpa az író, és a cím: Shambala (A szent harcos útja). Valanmi ilyesmire emlékszem.

Pilátus 2008.06.19. 17:10:12

Ejnye, ejnye, kedves Duende! Hát a netet böngészed tanulás helyett?
P.

Dasi 2008.06.19. 22:10:18

Norberto, köszönöm!

Te jó ég, mennyi tanulni valóm van...!!!

Amikor régen az édesapám a megvilágosodásról beszélt (jógázott, és akkoriban én is, vele), engem mindig megrémített a semmivé válás gondolata. Tulajdonképp most is nyugtalanít picit. Még akkor is, ha tudom, hogy a semmi a mindent jelenti.

McCoy 2008.06.20. 01:23:14

Draga Dasi!

A "semmive valas" lelki folyamat - es a kotottsegek, az ego elengedeset jelenti, de nem azt, hogy a lelek a meditacioban "semmive valna"
Epp az ellenkezoje.A lelek a meditacioban mindennel eggye valik....Es ahol Te semmit gondolsz - ott szeretet van.Mindenhol.Uszol benne -))

Szep Estet!

Dasi 2008.06.20. 10:04:46

Drága McCoy!

Próbálom megérteni... meg azt is, mit jelent a szeretet igazán.

Nem ragaszkodást, nem kapaszkodást, nem birtoklási vágyat és féltékenykedést, nem zsarolást és kihasználást... Azt hiszem, a valódi szeretetet igazán az édesanyák ismerik. Az ő szeretetük állhat legközelebb Isten szeretetéhez (a mindent elfogadó és mindent átölelő szeretethez).

McCoy 2008.06.20. 23:57:16

--)
En baratom Dasi!

Jo helyen tapogatozol....Az anyak ismerik az onzetlen szeretetet -)
Es a hangsuly az "onzetlenen" van.Nem ker, csak ad.

-))

Norberto 89 2008.06.22. 01:48:57

Sziasztok!

Kedves Közvetítő!

Köszönöm szépen az információt 2012-vel kapcsolatban.
Megint felmerült bennem pár kérdés, ha esetleg még nincs ezekre válasz/magyarázat, és érdemesnek találod őket arra, hogy megkérdezd, akkor írd fel légyszi.
Szóval írtad valamelyik topicban, hogy kicsi a csatorna sávszélessége, mert már idős a médium, és megkért, hogy szorítkozzatok a havi egyszeri alkalomra. Nem tudná megkérdezni Jézust, hogy esetleg kit ajánlana még médiumnak rajta kívül (aki persze hajlandó is erre, és szívesen segít nekünk)? Lehet, hogy most ez így paraszt kérdésnek tűnik, bocsánat érte, egyáltalán nem ez a szándékom. Semmi esetre sem a médium lecserélésére gondoltam, hanem esetleg ha van valaki még, aki alkalmas rá, és Jézus megnevezi őt (ha rossz ötletnek tartja ezt, úgyis elmondja), és az illető vállalja, akkor van mégegy médium, és nem kell a mostaninak annyi kérdést sem felrakni, hanem kettőjük közt meg lenne osztva az egész. És akkor esetleg hónap közepén lennének közölve azok a válaszok, amit az egyik mondott, hónap végén pedig azok, amit a másik... nem vagyok telhetetlen, nagyon örülök, hogy ez az egész létezik, hogy ilyen van, fantasztikus... de mivel te is írtad valahol, hogy nyomozol utána, hogy ki lenne MÉG alkalmas... bátorkodtam ezt a kérdést feltenni...na szóval érted, mit akarok kihozni ebből az egészből, és teljesen jó szándékból gondoltam erre... remélem érted :)

A másik kérdésem az lenne, hogy olvastam, amit a Sátánról írtál az egyik topicban. Én is ugyanarra a következtetésre jutottam, amit írtál, meg persze VE tételei alá is támasztják ezt. Arra lennék kiváncsi, hogy akkor a megszállottakkal mi a helyzet? Gondolok itt arra, hogy mi van velük, bennük-e van valami, vagy ennek valami más az oka... mennyire hitelesek az ördögűzések, van-e értelmük, befolyásolhatják- e egy ember döntéseit, viselkedését démonok (mármint hogy negatív maga az ember... a gondolkodása, szavai, tettei, ezzel vonzza magához ezeket a negatív entitásokat, ezek pedig okozhatják-e annak a személynek a további süllyedését?) Mit mond ezekről Jézus?

Aztán írtad az ovis hasonlatot, hogy itt tanuljuk a kozmikus tisztaságot, stb. Nagyon profi hasonlat, grat érte :) Kérdésem a következő: az nyilvánvaló, hogy vannak nálunk fejlettebb civilizációk is az Univerzumban (a te hasonlatodban ez volt pl. az iskola, egyetem, stb.). Eddig világos a dolog. De aztán ott van az a tény, hogy az Univerzum tágul, majd újra összemegy, megint tágul, megint összemegy (remélem nem írok marhaságot :) ). Szóval ha összemegy, akkor minden, és mindenki ebben a 3D-s világban megszűnik arra az időre... Fejlettségi szinttől függetlenül... aztán mikor kitágul az Univerzum, megint kezdődik előről az egész, fejlődés, egyik helyen fejlettebbek, máshol még kezdetlegesebb civilizációk, lelkek születnek le újból,stb... Szóval a kérdés: miért van ez? Mi ezzel a célja a Teremtőnek? Azt értettem, hogy a lelkek miért döntöttek úgy, hogy megtapasztalják az anyagi világot, stb. De miért ismétlődik ez a kitágulás-összeszűkülés állandóan? Egyáltalán szabad erre a kérdésre tudnunk a választ?

Ha valami nagy marhaságot mondtam/kérdeztem, előre is bocs... és ismét köszönöm szépen a lehetőséget :)

Kedves Duende!

Utánanéztem a dolognak, Trungpától a Shambalát nem biztos, hogy meg tudom szerezni, de a Szellemi materializmus meghaladását 90%,,. Megvolt nekem is, csak kölcsönadtam...szóval vissza tudom szerezni, ha meg nem, akkor Budapesten biztos valamelyik könyvesüzletben megvan... ha kell, végigjárom összeset :)
Nem tudom, te merre lokalizálódsz, de ha találtam, és te is igényt tartasz rá, veszek neked is egyet, és ha 300-400km-es körzetben elérhető vagy Magyarország területén, akár még el is viszem :)))

Köszi szépen a tanácsokat az általad jónak talált könyvekkel kapcsolatban, megnézem őket, csak még nekem is tart a vizsgaidőszak, azért is járok ide ilyen ritkán. De ahogy látom ...
,, Ejnye, ejnye, kedves Duende! Hát a netet böngészed tanulás helyett? P. ,, -by Pilátus ... nem vagyok ezzel egyedül :)))

Kedves Erika!

Köszönöm szépen, de hidd el, nagyon fiatal vagyok én még :))) És még csak az út legeslegelején járok... Amit eddig elértem, nagyon rövid idő alatt értem el (kb. egy év, és ez sem folyamatos gyakorlással telt), tehát nemcsak az időtől függ, a titkát az egésznek pedig abban látom, hogy önzetlenül, nem az ego által vezérelve, és hittel kell, hogy fordulj az egész felé... bízz Istenben (amit kérsz, megadatik :) ), csak hinni kell... nagyon erősen, szinte már tudni... ahogy V. Endre is mondta, a tudás az biztos, megingathatatlan :)
Végtelen szeretet, hit, tanulás bölcsebbektől, és sok gyakorlás (meditáció, ima, és a mindennapi problémák helyes megoldására való törekvés).

Az idézeted nagyon szép, egy részére jobban felfigyeltem: ,,mert az a tudás benned is megvan, sőt az is lehet, hogy benned több van, ezért ne pazarold az időt azzal, hogy más tudására vársz,,. Nekem erről az a véleményem, hogy mindenki az EGY része, és nincs diszkrimináció, senki sem kevesebb a másiknál...mindeki ugyanannyit kapott... a tudás mindenkié :) csupán valaki már előbbre van, repül... valaki még csak most próbálgatja a szárnyait, valaki pedig még csak a földön totyog...de egyszer mindenki repülni fog :))) Nem kell más tudására várni, dolgozz csak saját magadon... a bölcsebbekre én azért mindig figyelek, nagyon sokat lehet tőlük tanulni...de azoktól is, akik még nagyon az elején vannak (a hibáikból). Szóval a lényeg, a tudás mindenkié, a döntés a tiéd :) csak tőlünk függ a fejlődésünk...és nemcsak a cél a fontos, hanem az út, amit közben bejársz :)
Én sok sikert kívánok neked ehhez, ha tudok, szívesen segítek bármiben, és tudod: Isten velünk van ;)

Kedves Dasi!

Szerintem sem kell tartanod a megsemmisüléstől, lásd, én sem tűntem el, bár párszor már történtek furcsa dolgok velem, mostanában is :) De figyelj, ez nem fekete mágia, nem szellemidézés vagy hasonlók... csupán önmagad megismerése, az ego láncainak elszakítása, a benned lévő, mindenki és minden iránt érzett szeretet egyre nagyobb kiteljesedése, eggyéválás mindennel...Isten segítségével :) nah szóval ezt át kell élni... és egy idő után már nemcsak meditáció alatt érzed ezt, hanem állandóan, és teljesen másként kezdesz tekinteni a világra... a nap minden pillanatában... és hálás vagy az összes pillanatért, amiért itt lehetsz, hogy létezel, hogy megtapasztalhatsz itt az életben annyi mindent,hogy... ahh... nem tudom ezt így elmondani :) de hidd el, ez csodálatos érzés :)
Ne félj :) Hazanézel pár percre... :) Vissza szerető Jóatyádhoz, és ezzel a gyönyörű élménnyel térsz vissza a mindennapokba... :)
Minden jót!

Üdvözlettel:

Norberto

McCoy · http://whitefalcon.blog.hu/ 2008.06.22. 04:01:51

Ejj, Ej, Te langlelku Norberto! -))

Idejossz, tanacsot kersz - aztan rovid idon belul kiderul - hogy meg Te tanitassz minket! -))
Mert hogy ugy nez ki.... -)

Orulok hogy itt vagy -)

Norberto 89 2008.06.22. 04:51:27

:) Köszönöm szépen szavaid Kedves McCoy, de amint mondottam, én csupán az élményeimet mesélem el, amikhez hozzáteszem azt a nagyon kevéske tapasztalatomat, amit eddig összeszedegettem... mert hát lássuk be, 19 év az csak 19 év... semmivel sem tudok többet a legkisebb tudású embernél ezen a világon... Csupán olyan utat láttam meg a sok közül - Isten kegyelmével - amin haladva átjár a Lét gyönyörűsége, a Teremtő szeretetének éltető energiája, és a hit (vagyis a tudat, hogy mindannyiunkban ott a tudás, mert az EGY része vagyunk,és nincs különbség) rendíthetetlen ereje...egyszerűen térdre kényszeríti azt, aki egyszer is átéli ezt az egészet, és csak ámulva, szeretettel, hálával teli, lángoló szívvel, örömtől könnyes szemmel csodálod, hogy egy ilyen hatalmas, emberi szóval leírhatatlan valaminek vagy a része...mindenkivel és mindennel együtt.
Barátom, ez az út az orrunk előtt van... :)))
Azért járok ide, mert nagyon sokat kell tanulnom, sok dolog nem teljesen világos előttem, és amióta rátaláltam erre az oldalra, látom, hogy bölcs emberek járnak ide, és érdemes figyelni arra, ami itt történik... főleg, hogy ki üzen ezen az oldalon keresztül... szóval én örülök, hogy itt lehetek köztetek, és tanulhatok Jézustól és tőletek :)

duende 2008.06.22. 07:33:32

Szia Norberto!

Hálás köszönetem, nagyon rendes vagy! :-)
És ha már felajánlottad, akkor élek is a lehetőséggel.
Ha meg tudnád venni nekem a Szellemi materializmus meghaladását (és esetleg a Shambalát, bár nem reménykedem benne), nagyon örülnék neki.
De ráér, főlegf hogy olvastam: vizsgázol még. Szóval ráér utána is.
De messzi lakom, szóval ha elküldöd, az is elég lesz! :-)
Az emilcímem kriszti999@citromail.hu. Ha megírod a címed, akkor tudom hova küldeni majd az árát is.
És nagyon köszönöm, tényleg rendes vagy... :-)
duende

Dasi 2008.06.22. 12:58:02

Kedves Norberto!

Igazából nem félek, csak picikét tartok tőle... inkább a (tudás) nagysága és félelmetessége, ami néha megtorpanásra késztet. Mert többé már nem bújhatok vissza a jó kis "kuckómba" :-))))

Azért a szellemi hatalmakat illik tiszteletben tartani, saját út járásánál is.

Pl. két unokaöcsém volt Hitgyülis, és szépen beszedtek ott valamit, mert azóta egyikük sem 100 %, és váltig állítják, hogy ott értek őket valami behatás... pedig tiszta szívvel mentek... Szóval nem árt az óvatosság, azt mondom. Meg inkább legyek óvatos, mint sárgaház-lakó!

Én is tanulni járok ide (is)! A szellemi fejlettség valóban nem az évek számától függ!

duende 2008.06.22. 19:25:10

Szia Dasi!

El is hiszem, amit a két unokaöcsédről írsz. Egyébként nagyon szépen leírja Hodnik Ildikó az Auradinamika c. könyvében, mi is történik energetikailag a vakhit és fanatizmus esetében. Akik bekerülnek oda, egy sem marad normális ember, sajnos. Nekem is vannak ismerőseim... Egy magas szintű spirituális gyógyító azt hiszem nem ártana, ők képesek helyretenni az aurát.

"A vakhit a spirituális tudatosság alacsonyabb fokán álló személyek menedéke a tényleges felsőbb találkozás elől, mivel arra vagy felkészületlennek, vagy alkalmatlannak érzik magukat. Hátterében az a kívánság áll, hogy a kiemelt személy (pásztor, pap, stb.) végezze el azt az intenzív lelki működést, amely az egyénnek személyes kötelessége volna. Leginkább veszéyeztetettek azok, akik nem megismerni akarják tulajdon sötét oldalukat, hanem minden személyes felelősségvállalás nélkül megszabadulni tőle - ők azok, aki megváltásban reménykednek."

A tömegnek nagy energetikai ereje van, és akik fanatizálhatók, amúgy sem túl stabil és erős aurával rendelkeznek. A tömegpszichózis még kibillentebbé teszi őket, mert lecsapolja még azt a kevés személyes energiát is, amivel az egyén addig rendelkezett. Ez aztán nagyon komoly egyensúlyvesztést okoz, sőt, mindenféle negeatív elementálok megtapadhatnak az aurában, mivel gyenge az. Hatása látható szinten a psziché összezavarodása. Sokan végezték zárt és egyéb pszichiai osztályon, akik ilyen és hasonló közösségekbe kerültek be, sajnos. Veszélyes, nem lehet megúszni az egyéni utat, munkát, és nem lehet kikerülni a saját felelősséget és önálló tempóban való haladást.

duende 2008.06.22. 19:26:53

Bocs, Jav: pszichiátriai osztályos

duende 2008.06.22. 20:16:27

Kedves Norberto!

Sztorno! :-)
Megtaláltam a neten egy helyen a Szellemi materializmus meghaladását, és meg is rendeltem.
De tényleg és nagyon köszi a felajánlást. :-)
duende

Dasi 2008.06.23. 12:59:15

Kedves duende!

Hogy lehetne rajtuk segíteni? Főleg egyikük nagyon súlyos (skizofrén) a Hit Gyülis látogatásai óta.

Én is "jártam" oda pár alkalommal, de bőven elég volt, amit láttam... egyszerűen tömeghisztéria, és kész... meg agymosás, s ami ezzel jár. Az igazi Isten nem olyan, ahogy ott hiszik, vagy inkább hinni akarják. Ő semmire nem kényszerít! Arra sem, hogy valaki négykézláb másszon ugatva (és láttam ott még cifrábbat is). De a két unokatesómon jó lenne segíteni és ezeket a negatív izéket leszedni róluk!

duende 2008.06.23. 19:34:22

Dasi!

Hát. A skizofrénia nagyon komoly dolog. Nem igazán merek ajánlani senkit sem... Pszichiátrián is volt?

Pilatus 2008.06.23. 20:09:35

Kedves Norberto!

Azt írod:
"Aztán írtad az ovis hasonlatot, hogy itt tanuljuk a kozmikus tisztaságot, stb. Nagyon profi hasonlat, grat érte :) Kérdésem a következő: az nyilvánvaló, hogy vannak nálunk fejlettebb civilizációk is az Univerzumban (a te hasonlatodban ez volt pl. az iskola, egyetem, stb.). Eddig világos a dolog."

Igen, valóban léteznek nálunk fejlettebb civilizációk. De szellemi értelemben a Föld: egyetem. És bizony: a többi az ovi és az elemi.

Szeretettel: P.

Dasi 2008.06.23. 20:51:55

Kedves duende!

Hajjaj! De csak gyógyszereket kap mindig, amiktől jól meghízott és mindig alszik, vagy valamiféle kábulatban van. A másikuk (ikrek) light-osabban megúszta, ő "csak" szellemeket, vagy miket lát! Ő azt mondja szellemek, én meg nem tudom, mert mint mondottam, semmi különleges képességem nincsen. Sajnos, mert talán tudnék rajtuk segíteni! Nagyon rossz ez, két fiatalember (harminc évesek) és semmire sem tudnak jutni az életben!

Dasi 2008.06.23. 20:56:05

Pilátus kedves!

Azt mondod, a Föld egyetem. A többi az ovi... de a többin - ha igaz - nincs háború és nem teszik a lakóik tönkre az élőhelyüket! Talán egymást se nagyon. Nem inkább azt lehetne egyetemnek mondani, és ezt itt a bölcsinek?

Mert itt bizony még nemzetközi szinten is azt látom, hogy "beeee, az én játékom szebb!" Bár nem imádom Michael Jaksont, de egyik klipjének záróképe mindig elém villan, amikor két bébi ül a Földön (a bolygón) és egy játékon civakodnak. Mert hát bizony, ezt tesszük!

Pilatus 2008.06.23. 21:48:39

Kedves Dasi!

Az állatok se háborúznak, és ők sem teszik tönkre az élőhelyet. Az állatok jók, de ez nem érdemük, ez állapotuk.
Ugyanis nincs szabadakaratuk.
mert a szabadakarat a legnehezebb tudomány. Egyetemi tananyag.
A más világok lakóinak sincs emberi léptékű szabadakaratuk. Ők jók, mert semmi nem ösztönzi öket a "rosszra". De ez náluk sem érdem, hanem állapot!
Mit gondolsz, a legjelentősebb szellemi történések miért ezen a bolygón manifesztálódtak?
Ugye.

Szeretettel: P.

duende 2008.06.23. 22:03:36

Ajjaj, Dasi. Nem tudok, és nem is akarok okos lenni a dologban. Sajnálom. Azt hiszem, az utakat módokat nekik, és neked kell megtalálnodtok.
Nem könnyű, ezt is tudom. De nem ajánlhatok senkit, mert mást nem ismerhetek. Nem tudom, mi a jó, Dasi.
Tényleg nem.

Dasi 2008.06.24. 13:29:43

Kedves Pilatus!

Más bolygó lakóinak nincs szabad akaratuk? Nekem ez új. Nem ismerik az irigységet, a féltékenységet, a hatalomvágyat? Miért jó Istennek, hogy biorobotokat teremt? Az kicsit sem izgalmas.

De legalább értem, miért nem fog tudni az emberiség SOHA összefogni, viszont miért képesek erre mások. Ha nálunk is "egy irányba tolnák a szekeret", már régen kint élnénk a csillagok között, más planétákon, és megtanulhatnánk környezetünk tönkre tétele nélkül is élni, meg anélkül, hogy a szomszédot (vagy másik országot, népet, stb.) a pokolba kívánjuk.

Az állatok jók... hm... Előző macskám határozottan bosszúálló típus volt, a mostaninak meg akkora szabad akarata van, hogy még! A hozzátartozó makacssággal együtt. Szoktam is mondani neki, hogy igazi pasi... Vagy ez már a háziasítás velejárója? :-))

Dasi 2008.06.24. 13:33:04

Kedves duende!

Sajnos így vagyok ezzel én is! Szerinted létezik az, hogy ez a két fiú tulajdonképpen nem is akar meggyógyulni (néha ugyanis ez az érzésem velük kapcsolatban)?

Van egy olyan érzés bennem, hogy így kívánják a felelősséget (bármiféle felelősséget) elhárítani maguktól. Vagyis: "nem vagyok normális, ezért bármit megtehetek".

duende 2008.06.24. 20:54:16

Hm... Jó kérdés, Dasi.
Azt hiszem, minden "őrület" mögött ott a józanság is. Igen. A tiszta tudatosság, és néha fel is villan. Persze ez nem ilyen egyszerű. Sok tényezője van, miért is maradunk inkább az "őrületünkben".

Dasi 2008.06.24. 22:55:23

Félünk felnőni... az felelősséggel jár. Én is félek, de muszáj vállalnom: nem futhatok mindig önmagam elől. Mások sem. Ők (a két unokaöcsém) még futnak.

Egyszer meg kell állni. Meg kell fordulni. Ha félünk attól, amit látni fogunk, akkor is. Így gondolom. Kényelmességből, félelemből így maradnak. Persze, amikor ezt mondtam nekik, megsértődtek és bizonygatni kezdték, hogy ők igenis mennyire betegek.

Csak elmúlik az életük, és ott tartanak, ahol kb. 10 évesen. Ezért sajnálom a múló időt, s hogy ők "kiszálltak a játékból", mert lehet, egy másik életben nekik újra kell majd kezdeniük.

Kristóf 2008.10.13. 15:47:52

Én tudok kézrátételel gyógyítani,az eset épp ma történt egyik iskolatársamnak már régóta fájt a csuklója és csak 1 percig adtam neki energiát úgy hogy nem értem hozzá és nem fájt már neki.Azt szeretném megkérdezni hogy tudom továbbfejleszteni és még több emberen segíteni?

Közvetítő 2008.10.13. 16:01:12

Igen, tudod, Kristóf. :)

A Varga Endre előadása talán épp Neked való, az a címe, hogy A gyógyítás titka. Fent a linkeknél megtalálod az oldalát a Varga-tételek linkre kattintva. Kérd el tőle.

narghil 2008.10.14. 09:04:46

@Kristóf:
A gyógyítás is olyan, mint a súlyzózás: Minél többet csinálod, annál jobban megy.

Kristóf 2008.10.15. 14:23:52

Köszi szépen :DDDDD

Kristóf 2008.10.15. 14:42:43

De mégse nem találtam meg amit pedig itt találtam oldalt a Varga tételek az már nem érehető el.
Fórumokon találtam egy kommentet a Titok című filmről de sehol semmi tudnátok küldeni egy linket róla vagy varga endre honlapjáról.
Előre is köszi Kristóf

narghil 2008.10.16. 09:40:38

vargaendre.fw.hu/tetelek.html
- Ha a link nem működik, próbáld meg beírni ezt közvetlenül a böngésződ címsorába. Most néztem meg, nekem szépen feljön.

Közvetítő 2008.10.16. 16:37:02

Kristóf, ott a mailcíme, írj neki és elküldi az előadásra mutató linket. Nincs fent az oldalon, mert valami átalakítást tervezett vele.

Főnixx 2009.11.28. 20:03:57

@Közvetítő:

Nagyon tetszett a kommented.. azért olvastam végig, hátha tudok neki tanácsot adni..
Nálam is 18 éves koromban jött ez a bizonyos plusz érzés..Aztán volt pár év szünetem.. elvesztettem a hitem az egészben.. feladtam a gondolkodásom, az érzéseim, ha így jobban tetszik.Így alakult.. nos.. kb, úgy fél évvel ezelőtt újra égett a tenyerem.. éreztem h eljött az idő.. és most.. sok tanulás után, rengeteg oda figyelés árán és az engem körülvevő remek emberek szavai miatt, újra tudatosan és magabiztosan állok az utamon, ami engem vár..ezt sosem lehet eléggé jól megtanulni.. mindig adódik valami, éppen ezért nem is "megunhatatlan".. remek és csodás érzés segíteni másnak pusztán az őszinte szereteteddel, a figyelmeddel.. de vigyázni is kell.. amennyit segíthetsz annyit árthatsz vele.. komoly, nehéz dolgok ezek, de ha megismered mi van benned,megismered magad, már nem lehet probléma. :)

Közvetítő 2009.11.28. 20:12:54

@Elirycs: Nem sikerült kapcsolnom, hogy melyik kommentre gondolsz, de mindenképpen örülök, hogy visszataláltál... :)

Norberto 89 2009.11.28. 22:18:06

@Elirycs:

,,Nagyon tetszett a kommented.. azért olvastam végig, hátha tudok neki tanácsot adni.. ,,

Köszi szépen, ez aranyos Tőled :)

Főnixx 2009.11.29. 10:32:16

Norberto.. Érdekelne hogy állsz most :)

Félünk felnőni... az felelősséggel jár. Én is félek, de muszáj vállalnom: nem futhatok mindig önmagam elől. Mások sem. Ők (a két unokaöcsém) még futnak.
Dasi.. Szeritem már 4 éves korunk körül fel vagyunk készülve a felnőtt életre.. akkor már a körülöttünk lévő emberek hatására, alakul a személyiségünk hada. Mindenkiben ott van az a kisgyerek, aki 4 éves kora elött volt.. az akinek nincsenek emlékei, sem múlt sem jövő nem létezik számára csakis a jelen pillanatát éli meg.
Köszönöm Közvi.. figyelmeskedem itt egy ideje ám.. de csak most mertem megszólalni. :D mondjuk a kommentek közt sosem vesztem el még :)
"A gyógyítás is olyan, mint a súlyzózás: Minél többet csinálod, annál jobban megy."
ebben van igazság.. Gyakorlás teszi a mestert.. Vannak egyszerű kis gyakorlatok, amivel az energiádat egy adott pontra, avagy a kezeid közé irányíthatod.Nekem ezek sokat segítettek. Szóval Norberto :) mi a helyzet mostanság?
Közvetítő.. Ha esetleg valamikor kérdeznék,azt bárhol meg tudom tenni? úgymond témával kapcsolatosan bármelyik kommentemben kérdezhetek?

Közvetítő 2009.11.29. 12:20:09

@Elirycs: Igen, kommentben is írhatod a kérdést, de közvetlenül is küldhetsz üzenetet a nevemre kattintva valamelyik kommentem fölött. (Közvetítő)

Sajnos most sok kérdésre csak fél válasz érkezett, az az egy is fél, amelyiket publikáltam, tehát majd még kiegészül. Sok kérdés van még a listán, úgyhogy el vagyunk látva pár hónapra előre kérdésekkel. :)

Közvetítő 2009.11.29. 12:31:12

Krüger és Saluosi, most olvastam el korábbi bejegyzéseket és nem sikerült kibogoznom hogy végülis ki milyen álláspontot képvisel. Lélek, test, mi hozza létre a lelket, mi nem, minek van lelke, minek nem... Érdekes a téma, össze tudnátok foglalni hogy mire jutottatok ki-ki a maga részéről? :)

bandeirante 2009.11.29. 19:20:41

@Közvetítő: Persze, örömmel (az zavart meg, hogy egy másik cím alatt folyt ez a vita, vagy eszmecsere).

Szóval én úgy gondolom, hogy az ember talán valamikor tud majd olyan masinát vagy akármit csinálni, ami az élő szervezetet utánozza. Ami fémből-műanyagból nem nagyon megy, hiszen az ember sejtjei folyamatosan keletkeznek és bomlanak, de ez most nem lényeges.

DE: az emberi testhez tartozik még csakra, aura, továbbá asztráltest, éteri test, ebbe nem mennék bele jobban, mivel különféle tanítások vannak. Az asztráltest pl. a halált is túléli. Márpedig csinálni nem tudunk ilyeneket.

A másik: mondhatjuk (kissé pontatlanul), hogy a lélek lakhelye a test. Igen ám, de a lélek ezt a lakhelyet maga alakítja, nem készen kapja. A lélek dönt a betegségekről, hízásról-fogyásról, halálról, lényegében mindenről. És itt a lelket ne keverjük össze az egóval, a személyiséggel. Az egónak persze, hogy rossz mondjuk egy rákbetegség, de a léleknek az mindegy. A lélek nem foglalkozik azzal, hogy a test szükségletei hogyan vannak kielégítve, illetve nem ez az elsődleges szempont (mivel a lélek úgyis halhatatlan).

Összefoglalva én úgy gondolom, hogy testet csak a lélek tud magának teremteni, tehát nem alkalmazható valamiféle hardver-szoftver analógia a test és a lélek vonatkozásában. Annál is inkább, mert olyan szoftvert nem ismerünk, amelyik mondjuk egy kis plusz memóriát tudna növeszteni a hardverben. A lélek viszont tud.
Ezért én úgy gondolom, hogy minden esetben a lélek az ok, és a test az okozat. Ezért meg meglévő - mégoly tökéletes - testbe soha nem fog lélek költözni.

Közvetítő 2009.11.29. 22:43:06

@krüger: Köszi! :) És Saluosi álláspontja mi volt ezzel szemben?

bandeirante 2009.11.29. 23:20:41

@Közvetítő: Hát, jobb lenne, ha ő mondaná el, én esetleg félremagyarázom, de úgy gondolom, szerinte lehetséges az, hogy egy készre megépített testet egy lélek elfoglaljon magának.

Főnixx 2009.11.30. 00:27:10

@krüger:
hehe.. és van olyan lélek ami egy készre épített testbe költözne bele? húú.. lehet hogy csak bennem indultak meg a gondolatok.. de akkor lehetlen a "saját múlt, jelen és jövő" kialakítása, abban a testben pláne,ami előre meg van szervezve.. bár nem ismerem az előzményeket.. így sajnálom ha belekotyogtam feleslegesen :)

saluosi 2009.11.30. 00:37:58

@Közvetítő:
Szia ,most írtam egy kommentet az Oshos vita végére,végül is ott folyt az eszmecserénk Krügerrel.
viszont ugyanott küldtem neked is egy kérdést,bár inkább leírom itt,hogy ne kelljen keresgélned.
Azt szertném megtudni,hogy mit mond a médium Vassula Ryden és dr Polo Ortiz munkásásgáról.Mennyire hitelesek?

bandeirante 2009.11.30. 07:20:26

@Elirycs: Szerintem nincs ilyen, példát sem tudok rá mondani.

Közvetítő 2009.11.30. 14:16:53

@saluosi: Felírtam a két kérdést, talán fel tudom tenni legközelebb. :)

Norberto 89 2009.12.01. 05:13:28

@Elirycs:

Kedves Elirycs!
Köszönöm kérdésed, láthatod, azóta sok idő eltelt, amióta legutoljára ide a kézrátételes gyógyításos topicba írtam.
Változtak a dolgok, tervek születtek, viszont a hétköznapok dolgai nagyon sok időt emésztettek el, így nem sok időm maradt a gyakorlásra. Mindenesetre a fejlődés tart azóta is, csak lelassult kissé, mert nem fókuszáltam rá eléggé.
Bár most saját bőrömön tapasztalom meg egy-két múltbéli, 10+ évvel ezelőtt védtelenül bekapott élményeknek a kellemetlen utóhatásait, bizakodó vagyok, és hiszek Istenben, magamban és a gyógyító erőben.
Annak ellenére, hogy sokszor nem tudom biztosan, helyesen cselekedtem-e egy adott dolgot illetően, hiszek abban, hogy erős akaraterővel és tudással mindent meg lehet gyógyítani. Most én leszek a kísérleti alany, ha sikerül, akkor remélem, ezzel valami új dolog indul útjára.
Hiszem, hogy minden betegséget három dolog befolyásol: a lelkünk, a karmánk és a környezet...
Ezek közül a lelkünk a legfontosabb tényező, és a környezetünk (ha lehet így fogalmazni), a legjelentéktelenebb...Azért gondolom ezt, mert úgy hiszem, hogy ha erős az akaraterőd, és a lelkeddel, belsőddel fel tudod venni a kapcsolatot, akkor ezáltal meg tudod magad gyógyítani, minden külső körülménytől függetlenül... illetve mivel a negatív karmát le lehet törleszteni, emiatt is úgy érzem, a karma csak a lélek után jöhet a fontossági sorrendben.
Dióhéjban: a kezem a régi, pizsergés megvan, az energia megvan, sikeresen elmulasztottam már kisebb fájdalmakat magamon és máson is párszor, egy kisebb kellemetlenséget is magamon... viszont a nagy megmérettetés még csak most fog jönni... A meditáció és kézrátételes gyógyítás kombinált hatására vagyok kíváncsi, valamint a mentális utazások, vizualizációk és ,,segítők,, angyalok együttes hatását szeretném megvizsgálni...
Bízom benne, hogy sikerrel járok.
Bármilyen történetet, információt ezzel kapcsolatban szívesen várok Tőled, ha meg szeretnéd osztani Velem... jól jönne és talán mindketten kölcsönösen tanulhatnánk belőle...
Köszi!

Tjaball 2010.01.29. 18:22:55

@Norberto 89:
Kedves Norberto!

körülbelül én is ugyanitt tartok, mint te. Érdekelne, hogy te hogyan tervezed a továbblépést. Tudom, hogy mennem kéne, csak még nem tudom, hogy merre. Válaszodat előre is köszönöm

Szilvia21 2010.04.25. 13:00:42

Édesanyámnak rossz a szeme. Miatta vagyok itt. Érdekelne hogy tudtok-e rajta segíteni. Előre is köszönöm a válaszotokat.

Vénusz. 2010.04.25. 15:25:15

@Szilvia21:

Milyen szembetegsége van édesanyádnak?

Közvetítő 2010.04.26. 13:16:01

@Szilvia21: Igen, valóban jó kérdés hogy milyen szembetegsége van. :)

Szilvia21 2010.04.29. 05:37:51

Szia köszönöm hogy válaszoltál. Elöször is meg kellett kérdeznem a pontos részletek miatt: Elmeszesedett és zöld meg szürke hályog.Egyikre már nem is lát.

Közvetítő 2010.04.29. 10:14:54

@Szilvia21: És budapestiek vagytok?

Szilvia21 2010.04.30. 07:55:51

Nem váciak. Ez tényleg ilyen fontos? azt írd le hogy tudtok vagy nem segíteni.

Közvetítő 2010.04.30. 09:50:11

@Szilvia21: Persze hogy fontos, hiszen egy weboldalon hogyan is kaphatnál más segítséget gyógyításilag, minthogy valakihez irányítunk? :) Mi nem vagyunk olyanok, hogy azt mondjuk kattints erre a képre, és anyukád meggyógyul. :)

Javaslom a www.alternativterapia.info -t, a Takács János ügyes gyógyító és van fogadóórája, könnyen megszervezhető néhány kezelés. Egy másikat is javasolhatnék, de ő nehezebben érhető el.

CRUSE 2010.05.01. 08:31:02

@Közvetítő:
Hagyd abba az embereknek az átverését.
Nem Jézustól kapod az üzeneteket, hanem Magad találod ki.
Látszik a hiányos tudásodon.
Térj meg inkább Jézushoz, mert ha nem akkor a pokolban igen nagy kínokat fogsz kapni a mostani tevékenységedért.
Súlyosabb ítélet alá esik az aki Isten nevét ilyen jogtalanul használja.
Még az is számon lesz rajtad kérve amit a beszédeid miatt rád hallgatva más követett el.
Jézus komolyan veszi ezt.
te meg most átkokat tudsz csak megosztani másokkal, de üzeneteket nem.

Bold 2010.05.01. 08:41:40

@CRUSE: Te nem változol, tényleg semmi szükség itt Rád.

CRUSE 2010.05.01. 09:24:21

@Bold:
Nem neked szólt, de akár neked is lehetne belőle tanulnod.

Vénusz. 2010.05.01. 12:02:11

@CRUSE:

Ezt írod a Közvetítőnek:

"Hagyd abba az embereknek az átverését.
Nem Jézustól kapod az üzeneteket, hanem Magad találod ki.
Látszik a hiányos tudásodon."

Bár nem nekem szólt az üzeneted, szeretnék rá reagálni, ha megengeded...
Mondd, miért csak a rosszat akarod meglátni a Közvetítőben?
A jót miért nem?

CRUSE 2010.05.01. 14:44:55

@Vénusz.:
Az orvos a betegséget kezeli, nem az egészséges részeket.

Vénusz. 2010.05.01. 18:04:44

@CRUSE:

"Az orvos a betegséget kezeli, nem az egészséges részeket."

Úgy látod talán, hogy a Közvetítő embereket úszít egymás ellen és erkölcstelen viselkedésre próbál minden olvasót rászedni?
És a médiumtól kapott válaszokat, valóban gonosz gondolatoknak érzed?

Bold 2010.05.01. 22:29:42

@CRUSE: Te lészen az orvos itten? :-)

CRUSE 2010.05.02. 07:56:07

@Bold:
Nem.
Az Jézus.
Ezt mondom, hogy az az üzenet át lett adva amit le is töröl oly szorgalmatosággal, hogy rejtve maradjon bűne, mit Isten előtt el nem rejthet, ami miatt a legsúlyosabb büntetést is elszenvedi az ítéletkor.
Szerencsés jómagam csupán közvetítettem azt az üzenetet felé, mi rám bizatott.
(Az Úrnak a te istenednek nevét hiába szádra ne vedd, mert nem hagyja azt boszúlatlanul)
Így azon orvos, kinek kilétét oly buzgosággal kérdezéd, maga a megváltó az, ki ezt az embert, ki hamisan "közvetítőnek" titulálja szeretné megigazítani.
Mégpedig a mögötte álló démoni hatalom megszégyenítésével, kinek ő most szolgála.
Mert nem gyönyörködik Jézus a bűnösök elvesztésében, mert abban az gyönyörködik, ki láthatatlanul veszi rá a bűnök elkövetésére.
Maga pedig a mindenség Istene, kész reá árasztani minden kegyelmét arra a bűnösre, aki vétkeiért megbocsátást kér.
Ne érjék utoll a démoni hóhérok a bűnöst az ő bűnében, hogy pokolra ne hurcolják, hanem megmeneküljön.
Aki kegyelmével gyógyít az Jézus.
Te is kérd Imában tőle a megbocsátást, és a megigazítást, hogy bármi bűnöd is van erőd legyen azt mostantól elkerülni, és Jézus az ő tulajdon vérével eltörölhesse azokat.

anom 2010.05.02. 13:10:12

Erről Jean D'Arc története jut eszembe.