HTML

"Jézus válaszol"

A blogon olvasható posztok tartalma egy médium által érkezik Jézustól, válaszul a Közvetítő nevű felhasználó kérdéseire. Mindez hittől és felekezettől függetlenül történik, szerteágazó témákban. Böngéssz a blogon vagy használd a keresőt, hogy megtaláld a Téged érdeklő témát! Minden hónap 25-e környékén várhatóak az új válaszok. Ajánlom RSS-olvasó használatát (Firefox).

Moderációs megjegyzések:
A médium kapcsolata Jézussal független attól, hogy hányan hisznek-e benne és hányan nem. A blog a közlések publikációs felülete, így célja, hogy rendelkezésre álljon, de nem célja semmilyen formában sem a térítés, vagy annak meghatározása, hogy a látogató mit gondoljon, miben higgyen. Elsősorban Jézus közléseiről szól, de némely esetben Általa akkreditált gondolkodóktól származó információkat is közöl. A kommentezésnél figyelembe veendő, hogy a blog nem vitafórum, erre sem célja alapján, sem technikailag nem alkalmas. A rendbontó kommenteket a moderáció törli.

Linkek, partnerek

Látogatók

Friss kommentek

2007.09.25. 21:34 Közvetítő

Mi a rák ellenszere?

A rák egy egészségtelen sejtburjánzás. A legjelentősebb okozó tényezők a különböző szennyeződések, akár pszichikaiak, akár fizikaiak. A fizikai szennyeződések pl. a ólomszennyeződések, nátriumalapú és nitrát-szennyeződések. (Nem tévesztendő össze az egyszerű nátriummal, ami fontos nyomelem - a szerk.)
A felhalmozódás hoz létre először egy sejtburjánzást, melyet az agy úgy érzékel, hogy a test saját természetes szövete növekszik, ezért nem pusztítja el. Az ellenszere kezdeti állapotban a műtéti eltávolítás, majd hatalmas dózisú vitamin bevitele.
Ajánlott azt kutatni, hogy hogyan lehet rávenni az agyat, hogy felismerje a burjánzást és fellépjen ellene.
A kemoterápia és a besugárzás a legritkábban gyógyít, leginkább csak kitolja a halál idejét. A megelőzés módja a méregtelenítés és a vitamin- és ásványianyag-pótlás.

3 komment

Címkék: tudomány betegség rák gyógyszer természetgyógyászat orvostudomány orvoslás daganat agykutatás sejtbiológia rákos daganat rákgyógyászat rákosodás ellenszer rosszindulatú daganat burjánzás


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben.

gyogyito 2008.06.07. 14:40:46

Szeretném tudni, hogy valóban bennünk emberekben - teremtésünktől fogva- megtalálható-e a létező betegségek gyógyításának képessége?! (Isten így teremtett-e minket?)
Igaz-e, hogy Isten úgy teremtette a Földi növényzetet, hogy fűben, fában megtalálható az a hatóanyag amit, ha ismernénk betegségeink 100%-ban gyógyíthatóak lennének?
Ha igaz, akkor van-e olyan ember aki ismeri ezeket a hatásmechanizmusokat, vagy bármelyik ember képes lenne-e használni ezt? Hogyan, és tudatosan fejleszthető-e ez a képesség?

Közvetítő 2008.06.08. 14:11:59

Kedves gyogyito,

Az első kérdésedre válaszul azt tudom mondani, hogy elméletileg bárki képes lehet meggyógyítani önmagát vagy másokat, a gyakorlatban azonban ehhez kell némi tapasztalat, és itt több életen át tartó tapasztalásra gondolok.

2. kérdésedre: Igen igaz, egyértelműen. Az Univerzum fraktális szerkezetű, a fraktálokra pedig igaz a következő állítás: "A fraktál bármely részhalmaza egyenlő adott más részhalmazainak összegével."

Ez pontosan azt jelenti, hogy ha beteg vagy, akkor az egészséges állapot törvényszerűen létrehozható a fraktál más részeinek (pl. növények, azok hatóanyagai) adott kombinációjából. Más megfogalmazásban: a természetben törvényszerűen létezik olyan tetszőleges kombináció, amellyel egy tetszőleges állapot előidézhető.

Ezeket kutatni kell, majd tanítani, hogy az emberek tudják. Azóta nem tudjuk ezt ösztönösen, hogy az ösztönszerű viselkedésünket felváltotta az ésszerű viselkedés. Ez volt az értelmes lényekké való fejlődés áldozata.

anobisz 2009.11.01. 19:08:07

Dombi Ferenc író médium A HANG könyvből

1464. levélre írt válasz

Kérdező: EGY RÁKOS BETEG GYÓGYULÁSÁÉRT KÖNYÖRGÖM.
HANG: Valóban nincs olyan betegség, amelyet Én meg ne tudnék gyógyítani. Vagy inkább így mondom: nincs olyan beteg, aki, ha Velem kapcsolatba kerül, ne történne benne pozitív változás.
Minden testi betegség olyan tünet, amelynek elsősorban nem megszüntetésére kell törekednetek, hanem figyelmeztetését kell tudomásul vennetek. Ha ez megtörténik, akkor maga a tünet, tehát az, amit ti betegségnek neveztek, teljesen érdektelenné válik, akár annyira, hogy meg is szűnik.
Amint egy repülőgép műszerfalán villogni kezd egy hibát jelző lámpa, ha a hibát már kijavították, akkor már nem tartozik a lényeghez, hogy maga a lámpa mit csinál, így vagytok a betegségekkel is. A földi embernél a teste az a műszerfal, melyen megjelenik a hibát jelző lámpa villogása, vagyis a betegség.
Minden betegség két irányú figyelmeztetést ad. Az egyik az, hogy valamitől óvni akarja a beteget, a másik, hogy valamire rá akarja venni a beteget.
A rákos betegség óvni akarja a beteget bizonyos törekvésektől, és rá akarja venni olyan eredeti állapot visszaállítására, amelynek elhagyása helytelen irányban történt.
Az általad említett betegnek tehát azt akarja tudomására hozni, hogy vágyait jobban koncentrálja az örök értékek irányában, és térjen vissza ahhoz az első kegyelemhez, ahhoz a kezdeti, gyermeki bizalomhoz, amely otthon tudja érezni magát Nálam.
De nemcsak a beteget figyelmezteti erre a rák. A környezetét is!
Ha ezt megértitek, akkor megértitek azt, hogy nemcsak érdemes volt, de nagyon fontos is volt ennek a betegségnek bejelentkezése.
Higgyetek a kérő ima erejében! Higgyetek abban, hogy Én mindig adok a kérőnek! Mindig azt adom, ami számotokra a legfontosabb!

****************

1580. levélre adott válasz

Kérdező: EGY BETEGÉRT KÖNYÖRGÖM...
Egy rákos beteg meggyógyulásáért könyörgöm!
HANG: Hogyan mondjam el neked, hogy amiért könyörögsz, annak legjobb szándékod mellett is, éppen az ellenkezőjét áhítod? Azért könyörögsz, hogy társad a rákból kigyógyuljon. Ugyanakkor azt áhítod, hogy ne akarjon beleolvadni abba a nagy egészbe, amelybe a halál elfogadása segít bele legjobban minden embert.
Ott jelenik meg a rák, ahol az egység beszűkül az énre. A testben akkor építi ki hadállásait (áttételeit) a rák, amikor a lélek képtelenné válik beleolvadni abba az egységbe, amelyben minden mindennel össze-függ. Amikor a lélek képtelen átlépni mulandó kis énjét, s képes volna mindent és mindenkit feláldozni csak azért, hogy meghosszabbítsa azt az utat, amelynek hossza szükségszerűen véges, nagyon véges.
Drága Gyermekem! A rák maga az ember, aki csúcsértékké tette, örök érvényűnek akarja hinni a mulandóságot. A rákot nem gyógyítani kell, hanem felismerni benne az önismeretnek egy olyan eszközét, amely mint tükör, visszatükrözi önmagát. A rák ellen, mint betegség ellen, fölvenni a harcot, egyet jelent azzal, hogy megpróbálni megszüntetni az önismeret egyik leghatékonyabb eszközét.
Eljöhet az idő, amikor kitaláljátok a rák gyógyszerét, de akkor ez egy másik formában, új megjelenésben válik tükörré, hogy felismerjétek: mindennek bele kell épülnie a nagy EGYSÉGBE! Olyan is előfordulhat, hogy Én adok olyan tüneti kezelést, amely megszünteti a sejtek önállósulását, szaporodását a test egysége ellen. De az, sajnos, nem lehetséges, hogy elvégezzem helyettetek azt a gondolkodásátalakítást, ami szükségtelenné tenné a rákos tünetek megjelenését a testeteken.
Arra kérlek hát, azért imádkozz, és azt hitesd el magaddal és rákos betegeddel, hogy örömmel kell elfogadnotok a halállal való szembesülést. Csak aki le tud mondani életéről, az nyeri azt meg! Csak aki vállalja a mulandó élet elvesztését, az képes azt helyes formában megtalálni! A rák megszüntetésének ez az egyetlen IGAZI útja!
A hit, amely képes hegyeket is megmozgatni, természetesen képes minden testi tünetet is megszüntetni. De ez a hit csak akkor boldogító hit, ha általa képes átlépni önmagát az, aki hitből akar élni!
***********************

2250. levélre adott válasz

Kérdező: 1. Rákos beteg vagyok.
HANG: 1. A rák a szervezetben egy olyan önállósult sejt, amely nem veszi figyelembe a test egészét. Olyan, mint a társadalomban az a terrorista, aki egy elképzelt szebb jövő reményében feláldozza azt a jelent, amelyet meg kellene szentelnie.
Ennek a betegségnek lelki forrása szinte mindig karmikus. Tehát egy olyan vállalt sorsvonalon jelenik meg, amely az előző életetekben megélt empátia-hiányt, vagyis az alkalmazkodni akarás hiányát igyekszik elétek állítani, hogy megadásra kényszerítsen benneteket.
E betegségnek legfőbb mondanivalója az, hogy megtanítson benneteket a rövidtávú gondoskodás és gondolkodás helyett, távlatban gondolkodni. Csak ekkor éri el célját, csak ekkor van esély arra, hogy a rákos daganat leállítsa önmagát.
Igen. Amikor a betegnek már nem is nagyon érdekes az, hogy meggyógyul, vagy sem, hanem az a fontos, hogy távlatban, az örökélet távlatában tudja szemlélni a mulandó világot is.