HTML

"Jézus válaszol"

A blogon olvasható posztok tartalma egy médium által érkezik Jézustól, válaszul a Közvetítő nevű felhasználó kérdéseire. Mindez hittől és felekezettől függetlenül történik, szerteágazó témákban. Böngéssz a blogon vagy használd a keresőt, hogy megtaláld a Téged érdeklő témát! Minden hónap 25-e környékén várhatóak az új válaszok. Ajánlom RSS-olvasó használatát (Firefox).

Moderációs megjegyzések:
A médium kapcsolata Jézussal független attól, hogy hányan hisznek-e benne és hányan nem. A blog a közlések publikációs felülete, így célja, hogy rendelkezésre álljon, de nem célja semmilyen formában sem a térítés, vagy annak meghatározása, hogy a látogató mit gondoljon, miben higgyen. Elsősorban Jézus közléseiről szól, de némely esetben Általa akkreditált gondolkodóktól származó információkat is közöl. A kommentezésnél figyelembe veendő, hogy a blog nem vitafórum, erre sem célja alapján, sem technikailag nem alkalmas. A rendbontó kommenteket a moderáció törli.

Linkek, partnerek

Látogatók

Friss kommentek

2007.12.05. 14:29 Közvetítő

Befolyásolják-e az égiek a nyertes lottószámokat?

Nem.(A válasz már tömörségében is súg valamit, és pláne ha tovább gondoljuk... - a szerk.)

5 komment

Címkék: isten jézus esélyek szerencsejáték deus ex machina


2007.12.05. 11:03 Közvetítő

Mi a véleményed a V.E.G-féle szeretetdefinicióról?

Egyezik a szeretet egyetemes meghatározásával az Univerzumban.(Idézet: "A szeretet a másik ember vélekedésének, gondolatainak és álmainak tisztelete, együttérzés a hibáiban, és az az elv, hogy kisebb áldozatot hozunk azért, hogy neki ne kelljen nagyobb áldozatot hoznia."…

11 komment

Címkék: boldogság emberiség önmegismerés


2007.12.05. 10:51 Közvetítő

Ha mindenható és jóságos isten irányítja a világot, miért nem lehet mindenki mindentudó és mindenható, minek van helyette szenvedés? Miért nem lehet mindenkinek a bölcsességet is ajándékba adni?

(Külső kérdés.)Nincs ilyen hogy mindenhatóság. Nincs mindenre megoldás. Ha lenne, sérülne a szabad akarat, márpedig szabad akarat nélkül nem lenne kifejeződési lehetősége az isteni jóságnak. Ezen kívül ha valakire érvényes az, hogy mindenható, akkor az nem Jézus, hanem a…

10 komment