HTML

"Jézus válaszol"

A blogon olvasható posztok tartalma egy médium által érkezik Jézustól, válaszul a Közvetítő nevű felhasználó kérdéseire. Mindez hittől és felekezettől függetlenül történik, szerteágazó témákban. Böngéssz a blogon vagy használd a keresőt, hogy megtaláld a Téged érdeklő témát! Minden hónap 25-e környékén várhatóak az új válaszok. Ajánlom RSS-olvasó használatát (Firefox).

Moderációs megjegyzések:
A médium kapcsolata Jézussal független attól, hogy hányan hisznek-e benne és hányan nem. A blog a közlések publikációs felülete, így célja, hogy rendelkezésre álljon, de nem célja semmilyen formában sem a térítés, vagy annak meghatározása, hogy a látogató mit gondoljon, miben higgyen. Elsősorban Jézus közléseiről szól, de némely esetben Általa akkreditált gondolkodóktól származó információkat is közöl. A kommentezésnél figyelembe veendő, hogy a blog nem vitafórum, erre sem célja alapján, sem technikailag nem alkalmas. A rendbontó kommenteket a moderáció törli.

Linkek, partnerek

Látogatók

Friss kommentek

2007.12.11. 10:50 Közvetítő

Tudunk-e majd a feltámadás után enni és inni? A feltámadás a Földön várható, vagy valamelyik másik bolygón?

Külső kérdés.A feltámadás egy sokkal összetettebb tényező, mint amit gondoltok róla. Az Univerzum kiáradt, és újra vissza is fog szűkülni. A feltámadás több szinten zajlik, a fogalom egyszerre jelöli az összes aspektust. Feltámadás a reinkarnáció, de az Univerzum…

5 komment

Címkék: teremtés lélekvándorlás teremtő kozmológia ősrobbanás


2007.12.11. 10:47 Közvetítő

Mi a különbség az imával, böjtöléssel, kontemplációval elért istentapasztalat, és a drogok által kiváltott istentapasztalat között?

Külső kérdés.A drogok esetén az élmény középpontjában az ÉN van. Az előbbi esetben pedig valaki más, egy másik személy, vagy az ÉN és a MÁS közötti határ elmosódik. De imával stb. csak akkor lehet elérni egy istenélményt, ha az illető kiegyensúlyozott és megbékélt…

2 komment