HTML

"Jézus válaszol"

A blogon olvasható posztok tartalma egy médium által érkezik Jézustól, válaszul a Közvetítő nevű felhasználó kérdéseire. Mindez hittől és felekezettől függetlenül történik, szerteágazó témákban. Böngéssz a blogon vagy használd a keresőt, hogy megtaláld a Téged érdeklő témát! Minden hónap 25-e környékén várhatóak az új válaszok. Ajánlom RSS-olvasó használatát (Firefox).

Moderációs megjegyzések:
A médium kapcsolata Jézussal független attól, hogy hányan hisznek-e benne és hányan nem. A blog a közlések publikációs felülete, így célja, hogy rendelkezésre álljon, de nem célja semmilyen formában sem a térítés, vagy annak meghatározása, hogy a látogató mit gondoljon, miben higgyen. Elsősorban Jézus közléseiről szól, de némely esetben Általa akkreditált gondolkodóktól származó információkat is közöl. A kommentezésnél figyelembe veendő, hogy a blog nem vitafórum, erre sem célja alapján, sem technikailag nem alkalmas. A rendbontó kommenteket a moderáció törli.

Linkek, partnerek

Látogatók

Friss kommentek

2008.07.29. 18:21 Közvetítő

Hogyan gyógyít Joao de Deus?

Az agyon keresztül gyógyít. Gondolati úton behatol a beteg agyába, előhívja az egészséges képet, majd rákényszeríti az agyat, hogy az egészséges állapotra visszaemlékezzen.

Húsdarabokat vesz ki a betegből, ezek általában házinyúl-szervek. Ez azt a célt szolgálja, hogy a betegben megerősödjön az, hogy pl. eltávolították belőle a daganatot. A nagy betegekkel egy hétig együtt alszik, étkezik, és úgymond ráhangolódik a beteg biológiai rezonanciájára. Atlantiszban, Egyiptomban, Mezopotámiában gyógyítottak így.

3 komment

Címkék: természetgyógyászat gyógyítás kézrátétel joao


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bandeirante 2010.01.05. 08:57:44

Tudom, hogy ez egy régi bejegyzés, de most figyeltem föl rá. Elolvastam azt a könyvet, ami nemrégiben jelent meg a gyógyítóról, meg az interneten is utánajártam a témának. Ezek alapján úgy tűnik, hogy a leírás nem illik Joao de Deus-ra (ejtsd: Zsuáón dzsi Deus vagy Deusz. A szóvégi "n" egyébként egy sajátos hang, úgy kell képezni, hogy egyszerre engedjük ki a levegőt az orrunkon és a szánkon. Elnézést a kiejtésbeli kitérőért).

A leírások-könyv alapján ugyanis nem vesz ki semmilyen szervet és nem alszik illetve étkezik a nagybetegekkel. Ez a leírás inkább a fülöp-szigeteki gyógyítókra (mások szerint kóklerekre) passzol.

szíriusz 2010.01.05. 11:11:02

@krüger: Ezt most nem értem. Te vagy a médium?

bandeirante 2010.01.05. 11:12:47

Nem vagyok én semmiféle médium, csak elolvastam, hogy a médium mit mond saját magáról, illetve mások mit mondanak róla. Olyanok, akik jelen vannak a gyógyításokon, illetve segítenek / együtt dolgoznak vele már sok éve. És mindez nem passzol a fenti válaszhoz.