HTML

"Jézus válaszol"

A blogon olvasható posztok tartalma egy médium által érkezik Jézustól, válaszul a Közvetítő nevű felhasználó kérdéseire. Mindez hittől és felekezettől függetlenül történik, szerteágazó témákban. Böngéssz a blogon vagy használd a keresőt, hogy megtaláld a Téged érdeklő témát! Minden hónap 25-e környékén várhatóak az új válaszok. Ajánlom RSS-olvasó használatát (Firefox).

Moderációs megjegyzések:
A médium kapcsolata Jézussal független attól, hogy hányan hisznek-e benne és hányan nem. A blog a közlések publikációs felülete, így célja, hogy rendelkezésre álljon, de nem célja semmilyen formában sem a térítés, vagy annak meghatározása, hogy a látogató mit gondoljon, miben higgyen. Elsősorban Jézus közléseiről szól, de némely esetben Általa akkreditált gondolkodóktól származó információkat is közöl. A kommentezésnél figyelembe veendő, hogy a blog nem vitafórum, erre sem célja alapján, sem technikailag nem alkalmas. A rendbontó kommenteket a moderáció törli.

Linkek, partnerek

Látogatók

Friss kommentek

2008.03.19. 17:59 Közvetítő

Miért volt szükség a II. Világháborúra? Mit tanultunk belőle, mi volt az oka?

A II. Világháború azért történt, hogy 1962-ben ne következzen be egy nukleáris háború. Olyan fegyverek lettek volna bevetve pl., amelyek egy egész várostól elvonták volna az oxigént. Ez egy "tanulópénz" volt az emberiség számára, a zsidók és a cigányok karmikus …

69 komment

Címkék: jövő történelem 1984 múlt orwell világháború második világháború háborúk