HTML

"Jézus válaszol"

A blogon olvasható posztok tartalma egy médium által érkezik Jézustól, válaszul a Közvetítő nevű felhasználó kérdéseire. Mindez hittől és felekezettől függetlenül történik, szerteágazó témákban. Böngéssz a blogon vagy használd a keresőt, hogy megtaláld a Téged érdeklő témát! Minden hónap 25-e környékén várhatóak az új válaszok. Ajánlom RSS-olvasó használatát (Firefox).

Moderációs megjegyzések:
A médium kapcsolata Jézussal független attól, hogy hányan hisznek-e benne és hányan nem. A blog a közlések publikációs felülete, így célja, hogy rendelkezésre álljon, de nem célja semmilyen formában sem a térítés, vagy annak meghatározása, hogy a látogató mit gondoljon, miben higgyen. Elsősorban Jézus közléseiről szól, de némely esetben Általa akkreditált gondolkodóktól származó információkat is közöl. A kommentezésnél figyelembe veendő, hogy a blog nem vitafórum, erre sem célja alapján, sem technikailag nem alkalmas. A rendbontó kommenteket a moderáció törli.

Linkek, partnerek

Látogatók

Friss kommentek

2008.04.28. 17:28 Közvetítő

Mi a véleménye a 3dikvilaghaboru.hu weboldalon írtaknak az emberiség múltjára vonatkozó részéről?

A könyv ezen része is korrekt. Az emberiség ilyen értelemben vett ősei a Szíriusz irányából érkeztek több hullámban, és genetikai úton fejlesztették az előembert, közben megkezdték a tanítását is. A gégerendszer olyan gyorsan alakult át a finom hangok képzésére alkalmas…

54 komment

Címkék: jövő evolúció háború jövőkutatás harmadik világháború éhinség