HTML

"Jézus válaszol"

A blogon olvasható posztok tartalma egy médium által érkezik Jézustól, válaszul a Közvetítő nevű felhasználó kérdéseire. Mindez hittől és felekezettől függetlenül történik, szerteágazó témákban. Böngéssz a blogon vagy használd a keresőt, hogy megtaláld a Téged érdeklő témát! Minden hónap 25-e környékén várhatóak az új válaszok. Ajánlom RSS-olvasó használatát (Firefox).

Moderációs megjegyzések:
A médium kapcsolata Jézussal független attól, hogy hányan hisznek-e benne és hányan nem. A blog a közlések publikációs felülete, így célja, hogy rendelkezésre álljon, de nem célja semmilyen formában sem a térítés, vagy annak meghatározása, hogy a látogató mit gondoljon, miben higgyen. Elsősorban Jézus közléseiről szól, de némely esetben Általa akkreditált gondolkodóktól származó információkat is közöl. A kommentezésnél figyelembe veendő, hogy a blog nem vitafórum, erre sem célja alapján, sem technikailag nem alkalmas. A rendbontó kommenteket a moderáció törli.

Linkek, partnerek

Látogatók

Friss kommentek

2008.05.25. 10:58 Közvetítő

Milyen céllal épült a gizai Szfinx?

A Szfinx egy kozmikus óra. A különböző csillagállásokhoz igazították. A Nap halálakor, amikor felfúvódik és elnyeli a bolygókat, a Szfinx feje teteje pontosan a Nap felé fog mutatni.Az építésekor egy homokkő-helyet csiszoltak le, majd fedtek le lapokkal. Vannak feltáratlan…

105 komment

Címkék: szfinx gizai piramisok piramisok


2008.05.25. 10:53 Közvetítő

Pontosan mely égitest irányában található a válaszadás időpontjában az Univerzum középpontja?

Az Univerzumnak nincs közepe a térben.

46 komment

Címkék: univerzum téridő ősrobbanás


2008.05.25. 10:51 Közvetítő

Van-e olyan, fejlett kozmikus civilizáció, ami veszélyt jelenthet ránk és számukra elelérhető közelségben vagyunk? Hol? Van-e védelmi rendszere a naprendszernek?

Nincs ilyen a kozmikus környezetetekben. Általában az ilyen szintű fejlettség velejárója, hogy nem akar ártani. A Naprendszernek mégis van védelmi rendszere, a neve Ezüst-flotta.

243 komment

Címkék: naprendszer földönkívüli


2008.05.25. 10:49 Közvetítő

Voltak-e eltitkolt atomerőmű-katasztrófák Eurázsiában, hol és mikor? Egyéb atomrobbantások?

Csernobilon kívül ilyen szintű katasztrófa nem volt. A legújabb atomerőművek már biztonságosak. A régi atomerőművek felújítása nagyon veszélyes. A hulladékmegsemmisítést kavitációs úton kell megoldanotok.

Szólj hozzá!

Címkék: atomerőmű csernobil kavitáció hulladékmegsemmisítés


2008.05.25. 10:45 Közvetítő

Mik azok a veszélyek, amelyeknek kitesszük a környezetünket, de nem tudunk róluk?

A 21. században hulladékproblémák már nem lehetnének, ezt százszázalékosan meg kell oldanotok. A szemétalapú gázkibocsátást le kell nullázni. A fedetlen szennyvíztisztítókat meg kell szüntetni, ezeknek zártaknak kell lennie.Állandó jelleggel viszgáljátok a természetes…

3 komment

Címkék: környezetszennyezés javaslatok


2008.05.25. 10:41 Közvetítő

A Bermuda-háromszögben eltűnt emberek meghaltak vagy elkerültek valahova? Hova, és visszakerülhetnek-e?

Ez egy hatalmas erőtér, ami megbolondítja mind a műszereket, mind az agyat. A lelkek nincsenek veszélyben. Vannak, akik más térbe és időbe kerültek, közülük néhányan a hatvanas években tértek vissza, de 24 év késéssel. Számukra mindössze néhány perc telt el.

14 komment

Címkék: bermuda háromszög eltűntek bermudák anomália


2008.05.25. 10:38 Közvetítő

Milyen lesz a magyarországi helyzet 5 és 10 év múlva?

Magyarország a polgárháború küszöbén áll, amit el kell kerülni, mert csak rontana az ország megítélésén és idegen csapatokat vonzana az országba, segítendő a hatalmon lévőket.10 év múlva szakértői kormány lesz, ezzel kezdődik meg Magyarország felemelkedése. Meg fogjátok…

41 komment

Címkék: jövő magyarország jövőkutatás