HTML

"Jézus válaszol"

A blogon olvasható posztok tartalma egy médium által érkezik Jézustól, válaszul a Közvetítő nevű felhasználó kérdéseire. Mindez hittől és felekezettől függetlenül történik, szerteágazó témákban. Böngéssz a blogon vagy használd a keresőt, hogy megtaláld a Téged érdeklő témát! Minden hónap 25-e környékén várhatóak az új válaszok. Ajánlom RSS-olvasó használatát (Firefox).

Moderációs megjegyzések:
A médium kapcsolata Jézussal független attól, hogy hányan hisznek-e benne és hányan nem. A blog a közlések publikációs felülete, így célja, hogy rendelkezésre álljon, de nem célja semmilyen formában sem a térítés, vagy annak meghatározása, hogy a látogató mit gondoljon, miben higgyen. Elsősorban Jézus közléseiről szól, de némely esetben Általa akkreditált gondolkodóktól származó információkat is közöl. A kommentezésnél figyelembe veendő, hogy a blog nem vitafórum, erre sem célja alapján, sem technikailag nem alkalmas. A rendbontó kommenteket a moderáció törli.

Linkek, partnerek

Látogatók

Friss kommentek

2008.08.22. 19:41 Közvetítő

Mi a véleménye a Seth-könyvekről, és milyen entitás Seth?

Erkölcsi tanítások, támpontok, válaszok kérdésekre. Seth nem igazi entitás, hanem egy írói hármas álneve.

206 komment

Címkék: seth


2008.08.22. 19:40 Közvetítő

Megvalósítható-e az emberi hibernáció?

A mai technikával nem valósítható meg, mert a felolvadáskor szétrobbannak a sejtek. Az agyat kell kikapcsolni, ez egy fagyasztás nélküli sztázisállapot létrehozásának alapja.

13 komment

Címkék: hibernáció sztázis


2008.08.22. 19:39 Közvetítő

Mi volt Bruce Lee életfeladata?

Abban az időben az emberek fölszabadultak a háború okozta sokkból, féktelenül költekeztek, orgiákat rendeztek. A felső tízezer számára nem volt fék. Bruce Lee életfeladata az volt, hogy egy tartást, egy fegyelmet hozott Keletről Amerikába majd Európába azért, hogy a felső…

7 komment

Címkék: bruce lee


2008.08.22. 19:27 Közvetítő

Jézus pontos születési adatai

0003. február 3. 17:30 GMT, Bétlehem. Bir ibn Jehmadi istállójaJézus kérése:Ne vonatkoztassátok a kapott asztrológiai képletet más hasonló képletekhez, mert nem minden hasonló képlet jelent messiást!A család Názáretből származott, Máriának Názáretben volt földje. Jézus…

24 komment

Címkék: jézus születési dátuma jézus születési adatai


2008.08.22. 19:23 Közvetítő

Lesz-e és mikor földönkívüliek által lebonyolított kitelepítés a Földről?

Lesz, megközelítőleg a 2060-as évet lehet megjelölni. Az oka a környezetszennyezés, vízszennyezés, sugárszennyezés. Először Amerikából, majd Európából és Afrikából, az akkor már terraformált Mars bolygóra.Ez egy kolonizálás lesz viszonylag kis létszámmal.

321 komment

Címkék: jövő mars jövőkutatás földönkívüli kitelepítés


2008.08.22. 19:20 Közvetítő

Az ún. sötét anyag neutronmassza?

Igen, így van. Deutérium alkalmazásával energiatermelésre használható technológiát lehet általa kifejleszteni.

16 komment

Címkék: csillagászat sötét anyag kozmológia neutron asztronómia


2008.08.22. 19:13 Közvetítő

Hány működő kronovízor van a Földön, valóban őriz-e egyet a Vatikán?

Kettőt őriz belőle a Vatikán. Nem kerül a jövőben nyilvánosságra. Csak pillanatnyi információkat tud visszahozni, de az információmennyiség hatalmas.

8 komment

Címkék: kronovizor


2008.08.22. 19:12 Közvetítő

Ha a mi háromdimenziós világunkon kívül nincs idő, miért van szükség időre pl. az elszámoltatáshoz, miért tart évekig a leszületések közti idő?

Nem az idő határozza meg a köztes létet, hanem az elszakadás a korábbi bűnöktől.Pl. Kni ibn Saun, aki megvádolta Jézust, máig nem tudott újraszületni. Még mindig szellemként él az asztráltérben.Ellenben pl. Teller Ede hamarosan újra megszületik, újra matematikus-fizikusként…

23 komment

Címkék: reinkarnáció lélekvándorlás köztes lét halál utáni élet


2008.08.22. 19:10 Közvetítő

Hány olyan lélek él ma testben a Földön, aki karmikus adósság miatt él itt?

Mindenki tanulni születik az Életbe. A karma a "meg-nem-tanulás" következménye.

25 komment

Címkék: sors karma reinkarnáció lélekvándorlás karmikus adósság


2008.08.22. 19:09 Közvetítő

Ki, milyen lélek volt Tyanai Apollonius, mit lehet tudni a csodáiról, küldetéséről?

Nagyon fejlett, öreg lélek volt. Több csodatétele volt mint Jézusnak, szerette is volna átvenni a szerepét, de az önzés, az egó feltárása nem sikerült számára. Az 1300-as években született meg utoljára, és minden életében filozófus volt.

11 komment

Címkék: tyanai apollonius apollonius


2008.08.22. 18:43 Közvetítő

Milyen hatása van egy női űrhajós menstruációjára hosszabb holdi vagy marsi küldetés során a Hold hatásának megszűnése? Van-e biológiai veszély?

Az evolúció során olyan lassan alakult ki ez a ciklus, hogy ezt rövid távozások nem érintik. A megtermékenyítésbe viszont zavarólag hatna, ezért a Földön kívüli fogantatás komplikált.

Szólj hozzá!

Címkék: űrkutatás biológia űrutazás kolonizáció


2008.08.22. 18:41 Közvetítő

Ki volt Csaba Királyfi?

A honfoglaláskor Álmos családjához tartozott és Erdély királyának koronázták (másik koronával), életfeladata az erdélyi főnemesek előkészítése volt István befogadására. Korát megelőző vezető volt.

Szólj hozzá!

Címkék: csaba királyfi


2008.08.21. 19:45 Közvetítő

I love the World

Ismét egy rendhagyó bejegyzés, hiszen a videót nem Jézus üzente. ... az üzenetének köszönhetően viszont mégis érdemesnek tartom arra, hogy itt legyen.Bárcsak az egész emberiség így érezne; talán más irányt venne a jövő.  

1 komment

Címkék: discovery i love the world i love the whole world


2008.08.19. 17:04 Közvetítő

Vannak-e és pontosan melyek a földönkívüli eredetű növény- és állatfajták?

Nincsenek. Sem a delfint, sem más állat- vagy növényfajt nem hoztak kintik a Földre.A mitokondrium elődje azonban a világűrből érkezett, majd a Földön átalakult.

49 komment

Címkék: földönkívüli földönkívüliek pánspermia elmélet pánspermia