HTML

"Jézus válaszol"

A blogon olvasható posztok tartalma egy médium által érkezik Jézustól, válaszul a Közvetítő nevű felhasználó kérdéseire. Mindez hittől és felekezettől függetlenül történik, szerteágazó témákban. Böngéssz a blogon vagy használd a keresőt, hogy megtaláld a Téged érdeklő témát! Minden hónap 25-e környékén várhatóak az új válaszok. Ajánlom RSS-olvasó használatát (Firefox).

Moderációs megjegyzések:
A médium kapcsolata Jézussal független attól, hogy hányan hisznek-e benne és hányan nem. A blog a közlések publikációs felülete, így célja, hogy rendelkezésre álljon, de nem célja semmilyen formában sem a térítés, vagy annak meghatározása, hogy a látogató mit gondoljon, miben higgyen. Elsősorban Jézus közléseiről szól, de némely esetben Általa akkreditált gondolkodóktól származó információkat is közöl. A kommentezésnél figyelembe veendő, hogy a blog nem vitafórum, erre sem célja alapján, sem technikailag nem alkalmas. A rendbontó kommenteket a moderáció törli.

Linkek, partnerek

Látogatók

Friss kommentek

2008.09.27. 14:12 Közvetítő

Letért-e a pályájáról a Hold az elmúlt 20 ezer évben és súrolta-e a Földet?

Ellenőrző kérdés az Arvisurában írtakra vonatkozóan.Igen, egyszer letért, és súrolta a Földet, 3200 13200* évvel ezelőtt. Elpusztította Atlantiszt.*Ellenőrző kérdéssel tisztázva: 2008. október

43 komment

Címkék: atlantisz ataisz holdkatasztrófa


2008.09.27. 14:10 Közvetítő

Mit jelent ez a vers: "Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, hanemha én általam."

Azt jelenti, hogy Jézus a meghatározó szellemi entitás ebben a galaxisban. Aki nem érti Jézust, tehát aki nem megy át azon a tapasztaláson az életei során, amelyet Jézus az életében modellezett, az nem tud eljutni az Atyába történő beolvadásig.

64 komment

Címkék: jézus biblia


2008.09.27. 14:09 Közvetítő

Miként lehet legyőzni magunkban az Isten elleni lázadást?

Külső kérdés.1. Ismerd meg önmagad.2. Értsd meg az indítékaidat. (Ez lényegében az 1. pont)3. Tanuld meg a Mindent Szeretés Képességét.

73 komment

Címkék: út fejlődés tao tapasztalás


2008.09.27. 14:07 Közvetítő

Ha a Teremtésben az Univerzum kiáradását és újra egypontba-húzódását 100%-nak tekintjük, hány százaléknál tart most az Univerzum ebben a folyamatban?

4,1%-nál (négy egész egy tized százalék) Az összehúzódás úgy fog elkezdődni, hogy a galaxis központi térsége belezuhan a központi feketelyukba, a többi csillag pedig felrobban.Az Univerzum egy teljes ciklusának hossza években egy 24-jegyű számmal fejezhető ki. A jelenlegi ciklus…

24 komment

Címkék: teremtés univerzum ősrobbanás univerzum kora


2008.09.27. 14:04 Közvetítő

Létezik-e protínóból-elektrínóból-neutrínóból álló "atomínó", és ebből álló élő szervezet?

Létezik ilyen szub-atom, de nem alkot élő szervezeteket.

3 komment

Címkék: tudomány fizika atomfizika magfizika


2008.09.27. 14:03 Közvetítő

Mi a véleménye a Gyógyító Fény Alapítványról?

Nem tudják önmagukat kontrollálni, azt sem tudják hogy milyen céljaik is legyenek. Eddigi tevékenységük főként ollózgatásból állt, de a szándékaik jók.

Szólj hozzá!


2008.09.27. 14:00 Közvetítő

Mennyire elterjedt a telepátia az Univerzumban?

Egy segítő papi rend rendszeresen alkalmaz ilyet. Megtanulható.Egyébként a vezető rétegek használják, ettől eltekintve a verbális kommunikáció az elterjedt. 

49 komment

Címkék: űrkutatás földönkívüliek


2008.09.27. 13:59 Közvetítő

Van közös galaktikus nyelv?

Olyan a Szinzu nyelv a galaxisban mint a földön az angol? Vagy a Szinzu írás mint a földön a latin abc? A közös galaktikus nyelv mesterséges. A neve SZ'NZU. (nincs 'i')English version

16 komment

Címkék: űrkutatás univerzum földönkívüliek


2008.09.27. 13:58 Közvetítő

Létezik galaktikus Internet? Mennyire tartják a kapcsolatot a galaxisok egymás közt? Egy galaxis elszigeteltnek mondható?

Létezik, de már csak gyerekek használják. A korszerűbb formája már egy folyamatos tudati kapcsolatot biztosít. Ezt távfelügyeletre használják az űrutazásoknál, illetve a meghosszabbított életű lények esetében biztosítja a saját emlékekhez és általában a megosztott…

13 komment

Címkék: földönkívüliek


2008.09.27. 13:39 Közvetítő

Válaszok az Ezüst Flottáról

Ki irányítja az Ezüst Flottát?Valien Thorp. A Föld névlegesen tagja a Fény Szövetsége elnevezésű csillagszövetségnek. Az Ezüst Flotta főparancsnokát mindig másik szövetségi tag adja. Valien Thorp egy földi ember, lengyel származású, akit az 1970-es években eltérítettek (a…

19 komment

Címkék: űrkutatás ufó földönkívüliek ezüst flotta