HTML

"Jézus válaszol"

A blogon olvasható posztok tartalma egy médium által érkezik Jézustól, válaszul a Közvetítő nevű felhasználó kérdéseire. Mindez hittől és felekezettől függetlenül történik, szerteágazó témákban. Böngéssz a blogon vagy használd a keresőt, hogy megtaláld a Téged érdeklő témát! Minden hónap 25-e környékén várhatóak az új válaszok. Ajánlom RSS-olvasó használatát (Firefox).

Moderációs megjegyzések:
A médium kapcsolata Jézussal független attól, hogy hányan hisznek-e benne és hányan nem. A blog a közlések publikációs felülete, így célja, hogy rendelkezésre álljon, de nem célja semmilyen formában sem a térítés, vagy annak meghatározása, hogy a látogató mit gondoljon, miben higgyen. Elsősorban Jézus közléseiről szól, de némely esetben Általa akkreditált gondolkodóktól származó információkat is közöl. A kommentezésnél figyelembe veendő, hogy a blog nem vitafórum, erre sem célja alapján, sem technikailag nem alkalmas. A rendbontó kommenteket a moderáció törli.

Linkek, partnerek

Látogatók

Friss kommentek

2008.10.15. 10:29 Közvetítő

Film az igazságról

Megint egy rendhagyó bejegyzés, de ez esetben semmilyen más szempont nem számít, a csapból is ennek a filmnek kell folynia. Erősen ajánlott 47 percet rászánni a film megnézésére! Angol nyelvű magyar felirattal. Ha megkérdeznénk Jézust a jövőről, és azt mondaná, minden rendben…

147 komment

Címkék: érdekes jövő halál 1984 rfid szabadság forradalom elnyomás orwell örökség világuralom jövőkutatás orwell 1984