HTML

"Jézus válaszol"

A blogon olvasható posztok tartalma egy médium által érkezik Jézustól, válaszul a Közvetítő nevű felhasználó kérdéseire. Mindez hittől és felekezettől függetlenül történik, szerteágazó témákban. Böngéssz a blogon vagy használd a keresőt, hogy megtaláld a Téged érdeklő témát! Minden hónap 25-e környékén várhatóak az új válaszok. Ajánlom RSS-olvasó használatát (Firefox).

Moderációs megjegyzések:
A médium kapcsolata Jézussal független attól, hogy hányan hisznek-e benne és hányan nem. A blog a közlések publikációs felülete, így célja, hogy rendelkezésre álljon, de nem célja semmilyen formában sem a térítés, vagy annak meghatározása, hogy a látogató mit gondoljon, miben higgyen. Elsősorban Jézus közléseiről szól, de némely esetben Általa akkreditált gondolkodóktól származó információkat is közöl. A kommentezésnél figyelembe veendő, hogy a blog nem vitafórum, erre sem célja alapján, sem technikailag nem alkalmas. A rendbontó kommenteket a moderáció törli.

Linkek, partnerek

Látogatók

Friss kommentek

2009.02.25. 23:11 Közvetítő

Ki volt Jézus a legelső testi illetve földi-emberi életében, hol és mikor?

Jézus a Teremtő Erő része és tükröződése. Mindig meghatározó szerepet töltött be a Földön. A Földön először még az írásbeliség megjelenése előtt töltött be Josuáéhoz hasonló szerepet Etana néven. Többszáz évig élt.

Kapcsolódó link:
http://hu.wikipedia.org/wiki/Etana-eposz

14 komment

Címkék: jézus etana


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pan Epiphanes · http://panepiphanes.blogspot.com/ 2009.02.27. 11:11:26

:) aztán egyszer csak, kiderül, hogy valami nagyon régi entitás szólal itt meg, és ez a Jézus név csak olyan kontakt név, hogy merjenek az emberek beszélgetni.Van ilyen...

:)És még mi a neved Etana?

Közvetítő 2009.02.27. 11:16:36

Igen, Jézus egy nagyon régi entitás. Jézus a lélek neve, Josua a kétezer évvel ezelőtt élt megtestesülés neve (csak Jézusként maradt fenn, nem véletlenül), Etana egy másik megtestesülésének a neve.

A te lelkednek is van neve, csak nem szokás tudni. Mondjuk Ixip'szilón. De éltél Józsi, Pisti, Karcsi, Johnny, Emanuelle, Kristin néven is.

Pan Epiphanes · http://panepiphanes.blogspot.com/ 2009.02.27. 21:16:11

@Közvetítő: :)háááát........
Gondolom, nem a társadalmilag elismert nevekre kívánsz célozni, hanem a valódi természet nevére, amely túlmutat a hétköznapin.
Én Etana valódi természetének a nevét szeretném megtudni.

Közvetítő 2009.02.27. 21:17:59

A lélek neve igen. Az a "valódi természetének a neve", ha így hívod. Nem tudom mi lehetne egy entitás vonatkozóan még elsődlegesebb név.

arvisura · turoczi.blog.hu 2009.03.01. 21:12:03

És mikor várható Jézus ujabb "leszületése"?

Közvetítő 2009.03.02. 09:59:02

Már most is lent van női testben, kamaszkorú. De állítólag ebbe a testbe csak egy 1 lélekrészt küldött le, ami egy normál emberi képességű személyiséget predesztinál. Megváltói, néptanítói minőségében (Josuaként) 4 lélekrészt küldött le, tehát ez a "felturbózás" biztosítja azokat a plusz képességeket és készségeket, amelyek olyan különlegessé tették.

Ugyanakkor van rá esély, hogy ez a "csak 1 lélekrész" dolog csak dezinformáció. Teljesen érthető lenne, ha az aktuális megtestesülését dezinformációval védi. Tehát lehet reménykedni, hogy valamilyen nagy horderejű formában színrelép, de az is lehet, hogy a jelenlegi küldetését a háttérben maradva valósítja meg.

mukunda. 2009.03.02. 17:46:08

@Közvetítő: Szia:)
Erdősi Imre szerint a neve Anna ,és 1993 okt.4-én született le.

Közvetítő 2009.03.02. 17:53:38

Stimt, bár biztosak lehetünk benne, hogy a dátum dezinformáció eredménye, máskülönben viszonylag könnyen megtalálható lenne.

Foriel 2009.03.16. 16:38:14

És akkor Jézus az atlantisziakkal közvetlenül kommunikált? Nem tartotta szükségesnek, hogy testben megszülessen közöttük?

Közvetítő 2009.03.19. 21:40:40

@Foriel: Jó kérdés, fel fogom tenni talán legközelebb, hogy élt-e Atlantiszon szellemi vezetői minőségben.

mukunda. 2009.03.21. 10:18:09

@Közvetítő:
"Ahogy teltek az évezredek,Atlantisz kultúrája fokozatosan az anyagra kezdett koncentrálni.Mivel ,,teremtőik" meghagyták szabad akaratukat- és elhagyták a Földet-,hamarosan pusztító háborúskodásba kezdtek.Hatalmas erőkkel estek egymásnak:a technika és a tudat ereje egyaránt részt vett az öldöklő küzdelemben.Majdnem szétzúzták a bolygót,de egy ,,véletlen" folytán felismerték a későbbi KRISZTUS- tudat megnyilvánulását,aki elég jelentős munkával megállította a vérengzést,és helyre tette a dolgokat.Ekkor köszöntött be Atlantisz második virágkora,amelynek ragyogása csak lassan,több tízezer esztendő elteltével halványult el." A.J.Christian

anobisz 2009.11.01. 12:04:44

Dombi Ferenc író médium A HANG
című könyveiből

192. levélre adott válasz

Kérdező: Uram! Kezd elterjedni az az állítás, hogy Te egy kislányként újra megjelensz, és még azt is tudni vélik, hogy Anna lesz a neved.
HANG: Tévedésben vannak, nagy-nagy tévedésben vannak, akik az újraszületésemet emlegetik. A jó szándék nem elég ahhoz, hogy valaki tévedhetetlen legyen. A jó szándék semmiféle ismeret pontosítását nem biztosítja. A Rólam terjesztett kijelentés, miszerint újra megszületnék, ha a terjesztők végig gondolnák, akkora összevisszaságot eredményezne szerte a világon, hogy egész eddigi áldozatom és tanításom tönkremenne bele. Gondold csak el: Ha mást kezdenék tanítani, mint kétezer éve tanítok, akkor olyan öngólt lőnék Magamnak, mely tökéletesen megszüntetné nemcsak e kijelentésemet: 'Ég és föld elmúlnak, de az én igéim el nem múlnak', de azt is :'Bízzatok, én legyőztem a világot.'
Mondtam nektek, hogy eljön az az idő, amikor majd azt fogják mondani:Itt a Krisztus, ott a Krisztus. De azt is mondtam, hogy ezt ne higgyétek el, mert jönnek hamis krisztusok és hamis szellemek, s ha lehet, még a választottakat is megtévesztik.
Éppen az a legkellemetlenebb ebben, hogy jó szándékú emberek válnak becsapottá bizonyos hamis szellemektől. - Világosan megmondtam, hogy gyümölcseiről meg lehet ismerni őket. Gyümölcseik nem csupán a tetteik, melyeket látványosan végeznek, hanem baráti körük, erkölcsi hozzáállásuk keresztemhez, barátaimhoz és mindahhoz, amit az elmúlt kétezer év alatt szent-nek ismertetek meg. Nem a bódulat, hanem a hódolat jellemzi enyéimet. Hódolat a múlt tiszta forrásai iránt, a szentek és vértanuk seregei iránt, hódolat azok előtt a bilincsek előtt, melyeket enyéim Értem viseltek. Ezek azok a gyümölcsök, melyek leleplezik a jelen prófétáit. Igenis, meg lehet tudni, hogy kit küldtem Én, és ki jött közétek Ellenemre.
Bár hirdetem, hogy a félelem rosszabb, mint a tévedés, de ettől még a tévedés rossz marad, melyet igyekeznetek kell kerülni.
Tudnotok kell Rólam, hogy van olyan megjelenési formám, melyet kegyelmi módon való jelenlétnek neveztek. Így vagyok benne enyéimben, nőkben, férfiakban egyaránt.
Tanításom egyszerűen alkalmatlan arra, hogy nőként elindíthattam volna. Képzeld csak el, ha mint nő, ilyeneket mondanék: Aki első akar lenni, legyen az utolsó, legyen mindenkinek a szolgája, sőt rabszolgája! Milyen kapóra jött volna ez akkor is, és milyen kapóra jönne ez most is a férfiaknak. Képzeld csak, milyen embertelen sorba taszítottam volna az akkori, és a mostani nőket is. Nőként nőknek, férfiaknak hirdetni ilyesmit, bizony tökéletesen lehetetlen lett volna, hogy ti mindannyian egymásnak testvérei vagytok. - Hisz még így sem fogadjátok el!
Most nem fejtegetem tovább a fenti tévedést, mert az, aki e kérdést általad feltette, nagyszerűen gondolkodó lény, s ő maga is sok érvet tud találni állításom igazolására, - ha akar.
***********

1060. levélre adott válasz

Kérdező: 6. Jézus valóban újra megszületett?
HANG: 6. Nekem nincs és nektek sincs szükségetek arra, hogy Én újra leszülessek a földre. Itt vagyok közöttetek, és ott vagyok bennetek is, ha szeretet él szívetekben (János 14;23).

***********************

3258. levélre adott lálasz
Kérdező: 2. Újra születik Jézus? Mikor?
HANG: 2. A Földre egyszer kellett lejönnöm, megszületnem. Ha újra visszajövök, akkor nem mint kisbaba fogok megjelenni, hanem teljes dicsőségemben, ahogy megjövendöltem keresztre feszítésem előtt azoknak, akik halálra ítéltek (Máté 26;64).
Nektek kell újjászületnetek a Szentlélek által, mert csak így juthattok el Isten országába (János 3;3). Ezt kérni kell, erre vágyni kell, ezt hinni kell!

***************

4231. levélre adott válasz

Kérdező: ÚJRA MEGSZÜLETIK JÉZUS?
Jézus kétszer is megjelenhetett a Földön?
HANG: Emberi formában úgy, ahogyan Máriától születtem, csak egyszer kellett megjelennem a földön. Ezen kívül különböző formákban többször is megjelentem, és meg is jelenek egészen az idők végezetéig, amikor is az ég felhőin úgy jelenek majd meg, ahogy jelenleg emberi formában is az Égben vagyok. Nekem elég volt egyszer megszületnem ahhoz, hogy mindenkor veletek maradjak. Nem a fizikális szemetekkel, hanem a szív szemével, tehát hittel láthattok Engem az evangéliumok lapjain keresztül, minden szentségben, Istent szerető szívetekben, ahol nevemben jöttök össze, és minden rászorulóban. Ezek Nekem valós jelenléteim!
Törekedjetek arra, hogy felismerjetek Engem az említett öt megjelenési formámban.

Bold 2010.03.17. 16:56:45

„Nem inkarnálódtam SOHA előtte, és nem fogok SOHA többé (!) inkarnálódni. (!) Én csak akkor, és kizárólag arra a feladatra születtem meg. Az-az állítás, hogy más személyben visszatérek majd, egy kijelentésemen alapul, amely azonban a (?) Krisztuserőre vonatkozik, mert én csak egyike voltam a három krisztusi egyéniségnek, személynek. A kijelentésem kizárólag a harmadik krisztus-személy (!) szerepének újra eljövetelére vonatkozik, aki befejezi majd a művet, amelyet én — mint a legjelentősebb személy —, és Keresztelő János (!) — mint előfutár — együtt elkezdtünk, és amely még nincs befejezve. "

www.asztralutazas.hu/index.php/kereszteny/Interju-Jezussal.html

Bold 2010.03.17. 17:06:56

Ha ez igaz, kivel beszél a médiumunk? Mondom HA ...

"Én mindnyájatokban ott vagyok. Ahol két ember a nevemben együtt van, ott közöttetek vagyok. Így mondtam, és ez így van. De ez NEM jelenti azt, hogy lehetőség van a közvetlen kapcsolatra. És éppen ez a Raziellel — mint szavaim követével — és a velem folytatott beszélgetés is mutatja, hogy számotokra nincs lehetőség olyan dimenziókba behatolni, amelyekben én és a többiek vagyunk."