HTML

"Jézus válaszol"

A blogon olvasható posztok tartalma egy médium által érkezik Jézustól, válaszul a Közvetítő nevű felhasználó kérdéseire. Mindez hittől és felekezettől függetlenül történik, szerteágazó témákban. Böngéssz a blogon vagy használd a keresőt, hogy megtaláld a Téged érdeklő témát! Minden hónap 25-e környékén várhatóak az új válaszok. Ajánlom RSS-olvasó használatát (Firefox).

Moderációs megjegyzések:
A médium kapcsolata Jézussal független attól, hogy hányan hisznek-e benne és hányan nem. A blog a közlések publikációs felülete, így célja, hogy rendelkezésre álljon, de nem célja semmilyen formában sem a térítés, vagy annak meghatározása, hogy a látogató mit gondoljon, miben higgyen. Elsősorban Jézus közléseiről szól, de némely esetben Általa akkreditált gondolkodóktól származó információkat is közöl. A kommentezésnél figyelembe veendő, hogy a blog nem vitafórum, erre sem célja alapján, sem technikailag nem alkalmas. A rendbontó kommenteket a moderáció törli.

Linkek, partnerek

Látogatók

Friss kommentek

2009.03.25. 20:45 Közvetítő

Mi az abortusz karmikus következménye a magzatra, a kismamára és orvosra nézve?

Nincs véletlen megtermékenyülés, csak pontosan tervezett van. Az abortusz esetén:- a magzat máshova születik (ugyanoda sohasem), de a kaparást nem felejti el, tudatalatti traumaként fog hatni rá. Sok öngyilkosság ezen alapul.- a nem-anya esetében 25 százalékponttal növekszik a…

61 komment

Címkék: abortusz karma


2009.03.25. 20:38 Közvetítő

Létezik olyan típusú lélek, amelyik egyszerre több testben is élhet? Milyen típusú ez?

Igen, a triális lelkek. Pl. Könyves Kálmán ilyen volt. A hárommikronos lelkek is triálisak (a Kösclöaktnoaptk).

27 komment

Címkék: reinkarnáció újjászületés leszületés párhuzamos inkarnációs triális lélek


2009.03.25. 20:34 Közvetítő

Ha a Földön már nem lesz itt az emberiség és a klímája megváltozik, milyenné fejlődnek az állatok? Hosszú távon kialakul új értelmes faj egy mai állati fajból?

Nem, a Föld hosszú időre lakhatatlanná válik. A globális felmelegedés csak időleges, utána totális jégkorszak lesz. A növényzet nagy része után először a melegvérű állatok pusztulnak ki, majd a csótányok, a patkányok, a tengeri és legutoljára a mélytengeri élőlények.Az…

56 komment

Címkék: jövő globális felmelegedés jövőkutatás ökoszisztéma


2009.03.25. 20:30 Közvetítő

Mikor lesz államcsőd, szuperinfláció Magyarország viszonylatában?

"Bizakodjatok és cselekedjetek..."

92 komment

Címkék: jövő politika gazdaság magyarország válság jövőkutatás államcsőd