HTML

"Jézus válaszol"

A blogon olvasható posztok tartalma egy médium által érkezik Jézustól, válaszul a Közvetítő nevű felhasználó kérdéseire. Mindez hittől és felekezettől függetlenül történik, szerteágazó témákban. Böngéssz a blogon vagy használd a keresőt, hogy megtaláld a Téged érdeklő témát! Minden hónap 25-e környékén várhatóak az új válaszok. Ajánlom RSS-olvasó használatát (Firefox).

Moderációs megjegyzések:
A médium kapcsolata Jézussal független attól, hogy hányan hisznek-e benne és hányan nem. A blog a közlések publikációs felülete, így célja, hogy rendelkezésre álljon, de nem célja semmilyen formában sem a térítés, vagy annak meghatározása, hogy a látogató mit gondoljon, miben higgyen. Elsősorban Jézus közléseiről szól, de némely esetben Általa akkreditált gondolkodóktól származó információkat is közöl. A kommentezésnél figyelembe veendő, hogy a blog nem vitafórum, erre sem célja alapján, sem technikailag nem alkalmas. A rendbontó kommenteket a moderáció törli.

Linkek, partnerek

Látogatók

Friss kommentek

2009.04.23. 19:02 Közvetítő

Milyen hatása van a gyermekkori vegetarianizmusnak a gyermekre?

Súlyosan visszavetheti a gyermeket az agyi fejlődésben. Fejlődő szervezetnél még el kell kerülni a teljes vegetarianizmust, mert még szüksége van bizonyos fajta fehérjékre.

60 komment

Címkék: vega vegetarianizmus vegi gyermekvegetarianizmus


2009.04.23. 19:00 Közvetítő

Valóban létezik Telos, a föld belsejében lévő világ, melynek bejárata a Shasta-hegyen (USA) van?

Nem létezik.(A válasz kimondottan arra a térségre vonatkozott, legközelebb rákérdezünk, hogy máshol van-e földalatti bázis. - Közvetítő)

3 komment


2009.04.23. 18:59 Közvetítő

Van-e a kintiknél* zene? Mennyire hasonlít a földi zenékre? Van-e hasonló művészet más civilizációk körében?

Van olyan művészet, hogy egy gép ráhangolódik a lényre és a mérés alapján hozza létre a zenét, amely éppen abban pillanatban a lényre jellemző. Ez egy "új őrület" a térségben élő kinti társadalmakban. Rendezvényeken ez olykor térbeli vetítéssel is társul,…

9 komment

Címkék: zene művészet szobrász festészet szobrászat sci fi festő földönkívüli földönkívüliek kinti


2009.04.23. 18:49 Közvetítő

Valóban megtalálták Jézus sírját?

Nem találták meg. Hibásan fordították le a sírnál talált szövegek egy részét. Azt gondolták, hogy Jézus családja és Jézus fekszik a sírban, de eredetileg az van írva, hogy "Jézus korában"... Egy másik család sírját találták meg.

12 komment

Címkék: jézus jeruzsálem jézus sírja