HTML

"Jézus válaszol"

A blogon olvasható posztok tartalma egy médium által érkezik Jézustól, válaszul a Közvetítő nevű felhasználó kérdéseire. Mindez hittől és felekezettől függetlenül történik, szerteágazó témákban. Böngéssz a blogon vagy használd a keresőt, hogy megtaláld a Téged érdeklő témát! Minden hónap 25-e környékén várhatóak az új válaszok. Ajánlom RSS-olvasó használatát (Firefox).

Moderációs megjegyzések:
A médium kapcsolata Jézussal független attól, hogy hányan hisznek-e benne és hányan nem. A blog a közlések publikációs felülete, így célja, hogy rendelkezésre álljon, de nem célja semmilyen formában sem a térítés, vagy annak meghatározása, hogy a látogató mit gondoljon, miben higgyen. Elsősorban Jézus közléseiről szól, de némely esetben Általa akkreditált gondolkodóktól származó információkat is közöl. A kommentezésnél figyelembe veendő, hogy a blog nem vitafórum, erre sem célja alapján, sem technikailag nem alkalmas. A rendbontó kommenteket a moderáció törli.

Linkek, partnerek

Látogatók

Friss kommentek

2010.11.28. 14:17 Közvetítő

Jézus "apja" József él jelenleg testben? Kicsoda ő, van valamilyen különös feladata?

Jelenleg nem él testben. Utoljára 1928-ban hunyt el Sánta Őz néven az Apacs indiánok vezetőjeként. Jóságát, szelídségét minden életében megőrizte. Újjá fog születni, árva, elhagyott gyermekek nevelését fogja végezni. József valamilyen formában minden életében Édesapa.

Történet, melyet a válasz kapcsán mondott el: Jézusnak aranyszőke haja volt. Jézusnak aranyszőke haja volt, ami már gyermekkorában csodálat tárgyává tette. Arab utazók és távoli arrajárók gyakran tépték ki hajszálát babonából. A védelmében József egy kis sapkát varrt neki, és őrködött is mellette.
Életében (is) nagyon szerette Józsefet, de - soha nem hallgatott rá. József egyébként kereskedőt akart belőle nevelni.

37 komment


Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szeráf 2010.11.29. 16:06:16

Ha már itt tartunk, Illés is él valahol jelenleg földi testben?
És van az égen egy fényes csillag, ami hol itt hol ott jelenik meg, arról mit gondolsz?

krüger 2010.11.29. 16:25:39

Valóban volt egy Sánta Őz nevű híres indián sámán, ámbár ő sziú volt és nem apacs, és 1976-ban halt meg.

Közvetítő 2010.11.29. 16:31:21

@szeráf: Milyen fényes csillag jelenik meg hol itt, hol ott?

hókuszpókusz 2010.11.30. 01:04:47

:) Ez valami vicc? :)

Pilatus 2010.11.30. 20:46:51

"József egyébként kereskedőt akart belőle nevelni."

Persze.
Az a József, aki ács volt, fiából kereskedőt.

P.

obi-wan 2010.11.30. 21:05:48

@szeráf: Milyen csillag ? Én is láttam a múltkor egyet. Vörösen izzott és sokkal nagyobb volt a többi csillaghoz képest. Képet is készítettem róla, de nem szóltam róla senkinek.

Kathy1985 2010.12.02. 10:17:20

@Közvetítő: Szia Közvetítö szeretnék kérdezni vmit,de bocsi hogy nem ehez a témához tartozik.Fentvagyok a Facebook-on és ott vagy 6-7 Jézus van fent.Tudom hogy kitalációk,és erre lenne kérdésem ha te jobban megtudnád fogalmazni majd Ö neki.Gondolt már arra hogy facebookra regizzen?Mit gondol rolla?Bocsi ha butaságnak tartod.Kathy

2010.12.02. 10:33:30

@Kathy1985: báááázzz ez kész!, most fordultam le a székről :-) ááááá köszi, hogy derüt hoztál ebbe a szörnyű szürke reggelbe... köcceee :-) :-) <3

krüger 2010.12.02. 12:08:42

@Kulics: Ez tényleg röhejes, hiszen egyértelmű, hogy az iwiw-re fog regizni (mivel magyar, amint azt Badiny Jós és Bakos munkásságából tudhatjuk).

2010.12.02. 12:15:26

@krüger: küldök is neki iwiwes meghívót... tudja valaki az emil címét ? uristen@menny.hu ???

2010.12.02. 12:16:41

@Pilatus: igen ! Szerteszét ácsolta Betlehemet és el kellett adni a sok ácsolatot. Ehhez kell a kereskedő.

Pilatus 2010.12.02. 13:12:10

@Kulics:

Lám, milyen provinciális vagyok! Erre nem gondoltam.

P.

krüger 2010.12.02. 16:06:35

@Kulics: A Facebook-on viszont lájkolhatja mondjuk Mózest.

krüger 2010.12.02. 16:10:28

@Pilatus: Egyébként nem tudom, mennyire állja meg a helyét, de valahol azt olvastam, hogy József csak a hagyomány szerint volt ács. Az eredeti görög kifejezés (tektón, ha jól emlékszem) általánosságban mesterembert jelent, amit a hagyományban ácsnak szoktak venni, de egyébként kőfaragó volt.

Kathy1985 2010.12.06. 15:51:03

@Kulics: Nagyon szivesen..már az is elég ha valaki nevet:D...

zapo 2011.02.20. 17:11:55

Jézus ácsként dolgozott féltestvéreivel, József pedig szigorúan az Írás szerint élt tudtommal.

@szeráf:
Amennyiben tényleg látni ilyen eltűnő csillagot, mindenképpen érdemes odafigyelni rá.

"Egy csillag közeledése

Nyissátok tágra szíveteket, készüljetek fentről érkező szeretetsugaram befogadására, és halljátok mit akarok mondani: A közeli vég egy biztos jele, hogy láthatóvá válik egy csillag, amely a Föld irányába mozog, és mégis nagyon különös a pályája, mert olykor eltűnik a szem elől, majd hirtelen megint látható lesz. Áthatolhatatlan köd kíséri, az időnként feloszlik, hogy aztán megint megsűrűsödjön."

"A természetnek ez a játéka óriási izgalmat kelt az emberekben, és félelmük nem lesz ok nélkül. Mert akármilyen különlegesek is a kísérő jelenségek, a csillag egyre közeledik. És az összeütközés elkerülhetetlennek látszik azok a számítást-végzők szerint, akik a megjelenését észrevették, és mozgását követik. De én már régen bejelentettem nektek, hogy "ellenséget küldök a levegőből", hogy ti emberek még a legnagyobb kiterjedésű természeti katasztrófa előtt álltok, ami az utolsó véget - azaz a földfelszín totális átalakulását – megelőzi, és sok áldozatot követel."

B.D.Nr.6324 1955. 08. 03.

prófétai módon kapta és írta:
Bertha Dudde

krüger 2011.02.20. 18:20:50

@zapo: Megkérdezhetem, honnan tudod, hogy ács volt?

Ahogy írtam, a Biblia valójában sehol nem ír olyat, hogy ács lett volna. Azt írja, hogy mesterember volt, amit ácsnak szoktak fordítani, de ez szimplán egy konvenció, valaki így fordította, a többiek meg átvették. Azt, hogy kőfaragó volt, egy médiumos könyvből vettem. Természetesen nem kell elhinni, talán nem is igaz, de semmivel sem valószínűtlenebb mint az ács (amúgy persze nincs nagy jelentősége, hogy ács volt vagy kőfaragó).

Pilatus 2011.02.20. 19:11:41

@zapo:

Látod, Zapo, hát erre mondom, hogy vigyázni kell.
Az "ellenséget küldök a levegőből", két dolgot jelenthet.
1. Ez az általad említett égitest. csakhogy a szemantika alapján egy égitest nem ellenség, nem személy. nem kell azt küldeni, mert jön magától. Ha jön.

2. Mondjuk az "idegenek". Csakhogy Bertha Dudde egyik írásában "Jézus" kijelenti, hogy "simán hazugságnak vehettek" minden ilyen (ufo) témát.

Akkor most?

P.

krüger 2011.02.20. 20:02:47

@zapo: Hogy pontosítsam, a görög "tekton" szó jelenthet mestermbert, fa- vagy kőszerkezetek mesterét. Mások szerint házépítőt jelent, mai szóhasználattal amolyan fővállalkozót. De pl. a tekintélyes bibliakutató Vermes Géza szerint (aki zsidóból lett katolikus szerzetes, majd ismét zsidó) a szó arameus megfelelője a "naggar" valójában tudóst vagy tanítót jelent.

zapo 2011.02.21. 01:44:14

@krüger:
Nos én egy Max Seltmann által belső hang és látomás alapján leírt Jelenetek Jézus ismeretlen ifjúkorából című műből vettem.
Interneten Ragyogó gyöngyszemek néven található meg.

@Pilatus:
Viszont érdekelne, hogy akkor miféle gyenge Isten lehet az, aki még egy bolygót sem tud "ideküldeni"?
Egy másik kinyilatkoztatást olvastam nemrég valahol, melyben az áll, hogy ebben az esztendőben várható valami nagy katasztrófa.

Az idegenek miatt én is rengeteget gondolkodtam. Én fenntartással kezelem az UFO témát, bár elég sokat elolvastam már.
Ez jó alapos kérdés, talán tényleg csak materializáció.
De úgy gondolom, hogy az idő meghozza a választ valamikor a nem túl távoli jövőben.

Pilatus 2011.02.21. 05:36:13

@zapo:

Félreérthettél, vagy rosszul fogalmaztam.

Isten nem olyan gyenge, hogy ne tudna valamit ideküldeni - bár szerintem ez kissé bizarr elképzelés.
Az anyagi teremtés törvénye, hogy az égitestek merre menjenek - emiatt írtam, hogy nem kell küldeni, jön az, ha erre vezet az útja. Ugyanis az anyagi teremtés törvényeit nyilván a Teremtő "hozta meg"

Max Seltman.

Mélységes meggyőződésem, hogy a Seltman által leírt történetekben az Úr maximális mértékben alkalmazkodott az emberi felfogásokhoz - a lényegtelen kérdésekben.
(Egyébként Seltman írásait már a hetvenes években megismertem. "Szamizdatban" ma is megvannak e sárgult oldalak)

Mert, hogy ács volt-e, avagy férfiszabó, igazán mellékes kérdés ahhoz képest, amit tett.
Megtanultam, hogy a könyvet - akár Lorberét is - az ilyen helyeken csöndes alázattal átlapozom.

P.

krüger 2011.02.21. 07:34:47

@zapo: Rendben, rengeteg jézusi médium volt és van ma a világon, jelenleg van vagy 30 aktív, és régen is voltak. És ez csak Jézus, aztán ott vannak még az arkangyalok, a szentek Szűz Mária meg mindenféle ilyen-olyan egyéb alakok. Összesen több száz ilyen van ma is. Nyilvánvalóan nem lehet köztük "igazságot tenni", mindenki azt fogadja el, aki személy szerint neki szimpatikus.

krüger 2011.02.21. 08:08:19

Egyébként tényleg arra biztatnék mindenkit, hogy próbáljon személyes kapcsolatot keresni a Szentlélekkel vagy Jézussal (akiket én egynek tekintek). Meg fogja hallani. Lehet, hogy kell egy kis idő, amíg a hangját meg tudja különböztetni a saját belső hangjától, de sikerülni fog. Más kérdés, hogy mi lesz a téma. A jövő heti lottószámokat valószínűleg nem fogja elárulni.
xxxx
Akkor monda nékik: Adjátok meg azért ami a császáré a császárnak; és ami az Istené, az Istennek.

És ezt hallván, elcsodálkozának; és ott hagyván őt elmenének.

Máté 22: 15-22.

2011.08.02. 14:16:31

Arra gondoltam, hogy az ilyen típusú kérdések, hogy egy régmúltban élt híres személy most milyen testben és hol él, ezek tökéletesen felsleges kérdések és az látszik rajtuk, hogy a kérdezőnek és megkockáztatom a válaszadónak sincs fogalma az inkarnációk lényegéről és okáról.

Ha valaki egy híres ember volt és jól elvégezte a feladatát, akkor az vagy nem jön többet vissza emberi alakba, vagy valami olyan ok miatt születik ujjá, ami teljesen más, mint az előző volt. Mondjuk egy nagy vallásalapító volt és a következő életében meg egy bohém vándormuzsikus lesz, mert akkor meg az életörömöt kell neki megtapasztalni. A vallással már nics dolga, azzal végzett előző életében.

Az ilyen kérdések mögött mindig az van, hogy várjuk a messiást, azt hisszük hogy Jézusnak, vagy Szent Péternek megint ugyanazon ok miatt kell ujjászületnie és akkor milyen frankó, ha az éppen ami lennénk azok, vagy a szomszédunk Gyálon.

Szóval tökéletes félreértések ezek a kérdések és válaszok szerintem.

Bold 2011.08.11. 19:30:09

@alvajaro23: Az igazi nem a facebookon van fent, hanem a mennyorszag.hu-n.

Bold 2011.08.12. 15:44:56

@alvajaro23: Ha megnézed, hogy a kiszemelt hölgyemény miket szeret, rájöhetsz, hogy már a felvetés is baromság. Ha másért nem, szerintem emiatt ne fáradj ki Gyálra, kivéve, ha más terveid vannak a hölggyel, mert a kép és a kedvencei alapján arra nagyobb az esélyed... :-)

Pilatus 2011.08.12. 16:51:10

@alvajaro23:

Ki mondta neked, kedves alvajaro23, hogy Jézus itt él testben (noch dazu női testben!) Magyarországon?

Istenem, mindent bekajáltok? A legnagyobb marhaságot is?
Reménytelenek...

P.

Bold 2011.08.12. 18:24:20

@Pilatus: Mit vársz kedves Pilatus egy alvajárótól? Előbb fel kellene ébredni.

Pilatus 2011.08.12. 21:22:15

@Bold:

Igazad van, de tényleg érdekel, hogy' a bánatba tudnak ilyen dolgokat elhinni?

P.

Bold 2011.08.13. 09:56:09

1Jn 4,1
Szeretteim, ne higyjetek minden léleknek, hanem próbáljátok meg a lelkeket, ha Istentől vannak-é; mert sok hamis próféta jött ki a világba.

Kronilu 2011.08.14. 15:51:57

"valami szüzet kerestek"
Mi is figyeljük ezt a lányt, de nem zaklatjuk avval, hogy nyilvánosan megkeressük. Csak követjük mindenhová több módszerrel, ellenőrizzük a csaláját is. Valamelyik nap sok helyen Gyálon ki volt téve róla egy nyomtatott A4es oldal. Az volt rajta, hogy Németh Andrea a boldogságos szűz! Volt róla egy kép is, amit régebben az iwiwre tett fel magáról. Meg volt még pár idézet is, amit valószínüleg nem Ő írt. Mi jártuk kocsikkal éjszakánként a várost, és mindenhonan leszedtük a kiragasztásokat. Keressük, hogy ki rakta ki ezeket, és meg is lesz az tuti. Annyit kiderítettünk, hogy nem volt még férfival "dolga" sohasem a lánynak, bár már volt barátja akivel "úgymond járt". Orvosait is felkeressük, hogy ezt tovább elleőrizzük. Tehát ilyen szempontból ez igaz, úgy néz ki hogy szűz. Viszont a logikádat követve, ezért nem Ő a Jézus, ebbe biztos lehetsz. Nem Te vagy kedves Alvajáró az egyetlen, aki keresi Jézust. Sokan vannak. Van a zsidóknak is egy szervezete, aki azt kutatja, hogy hol él most. Izraelben nyilatkozott egy rabbi régebben, hogy a Messiás csak náluk Izraelben születhet meg. Nyilván ha a zsidók azt látják, hogy ez mégse így van, akkor tesznek arról, hogy ne is legyen Jézus. Ezért nem kéne itt neveket irogatni semmikép. Pláne, valamiért a Magyarokat nagyon gyűlölik a zsidók. Rettentő sok zsidó költözött be mostanában hazánkba. Mint egy megszállás. Kell nekik a Földünk. Több módszerrel próbálják meg a Magyarság létszámát csökkenteni, hogy meglegyen nekik hely. Az egyik az az, hogy ide települt egy izraeli gyógyszergyár. A stratégiájába van többi felvásárlása. Olyan tamponokat gyártanak a magyar piacra, ami át van itatva egy direkt nekünk kifejlesztett anyaggal. Ez meddőséget okoz. Inkább örüljünk neki, hogy most Jézus ide született, biztos megvan az oka hogy miért. A zsidók valamilyen módszerrel meghatározták, hogy Izrael el fog teljesen pusztulni. Nem marad semmennyi túlélő, nyilván valamilyen katasztrófa során. Ez nagyon kevesen tudják köztük, csak a megfelelő beosztásban levők. Ők találták ki, hogy Hazánk ideális nekik az áttelepülésre sok szempontot figyelembe véve. Volt nekik egy egyezményes "jelük", hogy mikor az övéké már az ország teljesen, amikor a legtöbb fontos pozicióba már az ő embereik vannak. Ez az volt, amikor a Magyarország nevet több helyen úgy kezdték el használni, hogy "Új Magyarország". Ez a két szó Izrael gyarmatát jelöli. De ezt mind tudjuk, benne is volt a TVben, mindenki látta a híradóban amint Simon Perez ezt el is mondja.
www.youtube.com/watch?v=zK0paj_hFWw
Nem titkolják
Aki tudja ki az igazi Jézus, ezért nem mondja el senkinek, ne írja le sehova.

2011.08.15. 10:09:11

Kedves Közvetítő ! Nem lehetne ennek a blognak a kommentjeit zárolni ? Totál elmegyógyintézet kezd már kialakulni, felesleges ennyire lejáratni azt, ami még jó volt itt régebben.

Pilatus 2011.08.15. 17:35:57

@Kulics:

Hát ez az!
A közelmúltban már megkértem erre Közvit, de lehet, hogy szabadságon van (mióta is..?), mert nem is válaszolt.

P.

Bold 2011.08.15. 19:27:04

@Pilatus: @Kulics:

Én már javasoltam, hogy térjetek át az ezora, de Kulics csak nem akar jönni. :-)

Pilatus 2011.08.15. 20:22:30

@Bold:

Igazad van, nem jönnek, de bizonyára nyaralnak.
Kulics esetében javaslom, hogy kis söröző egyletünket bővítsük vele, ha Ő is úgy akarja...

P.

2011.08.18. 18:34:17

@Pilatus: szívesen sörözök, köszönöm. Hol és mikor ?

Pilatus 2011.08.18. 19:08:52

@Kulics:

Amint lesz pontos dátum, azonnal szólunk!!

P.