HTML

"Jézus válaszol"

A blogon olvasható posztok tartalma egy médium által érkezik Jézustól, válaszul a Közvetítő nevű felhasználó kérdéseire. Mindez hittől és felekezettől függetlenül történik, szerteágazó témákban. Böngéssz a blogon vagy használd a keresőt, hogy megtaláld a Téged érdeklő témát! Minden hónap 25-e környékén várhatóak az új válaszok. Ajánlom RSS-olvasó használatát (Firefox).

Moderációs megjegyzések:
A médium kapcsolata Jézussal független attól, hogy hányan hisznek-e benne és hányan nem. A blog a közlések publikációs felülete, így célja, hogy rendelkezésre álljon, de nem célja semmilyen formában sem a térítés, vagy annak meghatározása, hogy a látogató mit gondoljon, miben higgyen. Elsősorban Jézus közléseiről szól, de némely esetben Általa akkreditált gondolkodóktól származó információkat is közöl. A kommentezésnél figyelembe veendő, hogy a blog nem vitafórum, erre sem célja alapján, sem technikailag nem alkalmas. A rendbontó kommenteket a moderáció törli.

Linkek, partnerek

Látogatók

Friss kommentek

2010.01.01. 10:05 Közvetítő

Hogyan lehet mérni vagy előrejelezni a féregjáratok idejét, helyét?

Váltakozó feszültségek. Elektromágnesestér-torzulást okoz, ez az előjele. Minél fejlettebb az érzékelése és elemzése, annál pontosabban lehet előjelezni a féregjáratok.A féregjáratok színspektruma a méretét és a nyitvatartását jelzik. A különböző utazásokat akár…

162 komment

Címkék: űrkutatás űrhajózás féregjárat térugrás hipertér