HTML

"Jézus válaszol"

A blogon olvasható posztok tartalma egy médium által érkezik Jézustól, válaszul a Közvetítő nevű felhasználó kérdéseire. Mindez hittől és felekezettől függetlenül történik, szerteágazó témákban. Böngéssz a blogon vagy használd a keresőt, hogy megtaláld a Téged érdeklő témát! Minden hónap 25-e környékén várhatóak az új válaszok. Ajánlom RSS-olvasó használatát (Firefox).

Moderációs megjegyzések:
A médium kapcsolata Jézussal független attól, hogy hányan hisznek-e benne és hányan nem. A blog a közlések publikációs felülete, így célja, hogy rendelkezésre álljon, de nem célja semmilyen formában sem a térítés, vagy annak meghatározása, hogy a látogató mit gondoljon, miben higgyen. Elsősorban Jézus közléseiről szól, de némely esetben Általa akkreditált gondolkodóktól származó információkat is közöl. A kommentezésnél figyelembe veendő, hogy a blog nem vitafórum, erre sem célja alapján, sem technikailag nem alkalmas. A rendbontó kommenteket a moderáció törli.

Linkek, partnerek

Látogatók

Friss kommentek

2010.06.25. 19:20 Közvetítő

Az ún. Mennyországban minden szellemi lénynek - Felettes Énnek és angyalnak - egyforma szinten van a felelősségtudata?

Nem. Az arkangyaloké a legnagyobb, utána az angyaloké, majd az emberi lelkeké. Az emberi lelkek felelősségtudata a leélt életek tapasztalataival arányosan fejlődik.

141 komment

Címkék: szellemi fejlődés


2010.06.25. 19:18 Közvetítő

A teremtés mely szakaszában ébredt öntudatra a Teremtő? Mindig felelősen gondolkozott, vagy a teremtés során gyűjtött tapasztalatok tették felelősségteljessé?

Még a Teremtés megkezdése előtt ébredt öntudatra, nagyjából a Téridő létrejöttekor. A felelősségteljessége a későbbi tapasztalatai alapján fejlődött ki.

4 komment

Címkék: isten teremtés biblia genezis


2010.06.25. 19:16 Közvetítő

Mi okozza az ún. alvási paralízist? Van köze ártó szándékú entitásokhoz?

Az egyén pszichológiai állapotán és pszichikai behatásain alapul. Nincs köze ártó szándékú entitásokhoz.

Szólj hozzá!

Címkék: apnoé alvási apnoé


2010.06.25. 19:15 Közvetítő

Létezik a Földön olyan titkos társaság, mely kormányok fölött áll és saját céljai érdekében befolyásolja a háttérből a történelem alakulását? Mi a céljuk? Az emberiségnek kell tartania tőlük?

Igen, létezik, az ún. Illuminati. Az 1200-as években alakultak Rómában. Jézus tanításai nélkül képzelik el a világot. Valóban veszélyesek az emberiség jövőjére nézve, mert az elképzelésük egy magasabban szervezett világrendről filozófiailag egy tévedés. Nem az általuk…

46 komment

Címkék: illuminati titkos társaság titkos társaságok


2010.06.25. 19:09 Közvetítő

Él bármilyen szintű életforma a Szaturnusz Titán nevű holdján, a felszínen vagy a felszín alatt?

A Titánon nincs semmilyen életforma. Az Enceladus jégalatti vizeiben élnek csőszerű élőlények. Oxigént vonnak ki a vízből. Hasonló az intelligenciájuk szintje a földi halakéhoz.

2 komment

Címkék: űrkutatás naprendszer seti földönkívüli


2010.06.25. 19:05 Közvetítő

Mi pontosan a gyilkosság definiciója? A VE-féle definició helyes?

"Gyilkosság egy olyan élő szervezet működésének leállítása, mely egy legalább emberi lélek eszköze az anyagi világban történő megnyilvánulásra és tapasztalásra."Helyes a definició.Lásd még: Abortusz

9 komment

Címkék: gyilkosság meghatározása


2010.06.25. 19:03 Közvetítő

Lehetséges-e akár többszáz évre hibernálni egy embert, majd sikeresen feléleszteni?

Nem lehet, mert a jégszilánkok tönkreteszik a sejtszerkezetet. Az élethossz meghosszabbítása a megoldás és a mesterséges kóma.

Szólj hozzá!

Címkék: űrutazás hibernáció