HTML

"Jézus válaszol"

A blogon olvasható posztok tartalma egy médium által érkezik Jézustól, válaszul a Közvetítő nevű felhasználó kérdéseire. Mindez hittől és felekezettől függetlenül történik, szerteágazó témákban. Böngéssz a blogon vagy használd a keresőt, hogy megtaláld a Téged érdeklő témát! Minden hónap 25-e környékén várhatóak az új válaszok. Ajánlom RSS-olvasó használatát (Firefox).

Moderációs megjegyzések:
A médium kapcsolata Jézussal független attól, hogy hányan hisznek-e benne és hányan nem. A blog a közlések publikációs felülete, így célja, hogy rendelkezésre álljon, de nem célja semmilyen formában sem a térítés, vagy annak meghatározása, hogy a látogató mit gondoljon, miben higgyen. Elsősorban Jézus közléseiről szól, de némely esetben Általa akkreditált gondolkodóktól származó információkat is közöl. A kommentezésnél figyelembe veendő, hogy a blog nem vitafórum, erre sem célja alapján, sem technikailag nem alkalmas. A rendbontó kommenteket a moderáció törli.

Linkek, partnerek

Látogatók

Friss kommentek

2010.03.02. 21:08 Közvetítő

Jézus tervez újra emberi testben lenni?

Nagyon szeretett testben élni. Később volt úgy, hogy testet hozott létre magának, és többször is meglátogatta Leonardo Da Vinci-t. Ő volt az egyetlen az élők között, akihez ilyen baráti viszony fűzte. A halálakor is vele volt.

81 komment

Címkék: jézus


2010.03.02. 21:06 Közvetítő

Lucifer élt már emberi testben? Fog testbeszületni?

Nem élt még, de ha eltolódik a társadalom a romlottság felé, testbeszületik. Jézus azért küzd, hogy ez ne történjen meg. Ez lenne a gonoszság választása. 

142 komment

Címkék: gonosz sátán antikrisztus lucifer


2010.03.02. 21:05 Közvetítő

Mi volt a JHV legelső gondolata?

Hogy mindenből gigászit fog alkotni. Ennek voltak a következménye a dinoszauruszok, és az embert még nagyobbra tervezte eredetileg, de ez zsákutcának bizonyult.

47 komment

Címkék: isten teremtés jehova teremtő jahve dinoszauruszok földtörténet


2010.03.02. 21:03 Közvetítő

Miért akarják a Földre leszületett lelkek megtapasztalni az anyagi világot?

A földi lét egy állandó tanulás. A lélek megtanulja a csoportos viselkedést, megtanulja a helyét a világban és a világegyetemben, és a megtapasztalás az egész emberiséget szolgálja.

14 komment

Címkék: élet sors karma reinkarnáció lélekvándorlás


2010.03.02. 20:58 Közvetítő

Mi a Föld és a Naprendszer galaktikus neve vagy azonosítószáma, ahogyan azt a földönkívüliek kezelik?

Föld: Geolitikum, GeoNap: SoolparazeintesEgyfajta "királyi többesszámban" van a kifejezés, tiszteletből. Azért földies - latinos - hangzású, mert a kifejezéseket idelátogató tanító földönkívüliektől vettük át.

6 komment

Címkék: történelem földönkívüli


2010.03.02. 20:54 Közvetítő

Melyik csillagrendszerben található legközelebb a Földhöz egy civilizáció, ebben a térben?

A Tejútrendszerben az ember az egyedüli, ebben a térben.

134 komment

Címkék: űrkutatás seti földönkívüli földönkívüliek invázió exobiológia