HTML

"Jézus válaszol"

A blogon olvasható posztok tartalma egy médium által érkezik Jézustól, válaszul a Közvetítő nevű felhasználó kérdéseire. Mindez hittől és felekezettől függetlenül történik, szerteágazó témákban. Böngéssz a blogon vagy használd a keresőt, hogy megtaláld a Téged érdeklő témát! Minden hónap 25-e környékén várhatóak az új válaszok. Ajánlom RSS-olvasó használatát (Firefox).

Moderációs megjegyzések:
A médium kapcsolata Jézussal független attól, hogy hányan hisznek-e benne és hányan nem. A blog a közlések publikációs felülete, így célja, hogy rendelkezésre álljon, de nem célja semmilyen formában sem a térítés, vagy annak meghatározása, hogy a látogató mit gondoljon, miben higgyen. Elsősorban Jézus közléseiről szól, de némely esetben Általa akkreditált gondolkodóktól származó információkat is közöl. A kommentezésnél figyelembe veendő, hogy a blog nem vitafórum, erre sem célja alapján, sem technikailag nem alkalmas. A rendbontó kommenteket a moderáció törli.

Linkek, partnerek

Látogatók

Friss kommentek

2011.03.10. 10:48 Közvetítő

Van valóságalapja annak az elméletnek, hogy a Föld egy börtönbolygó?

Nincs. A Föld tanulóbolygó.

51 komment

Címkék: történelem földönkívüli kinti őstörténet


2011.03.10. 10:48 Közvetítő

Meddig marad meg a magyarság, a magyar nemzet a jövőben? Kihal/asszimilálódik mint az egyiptomi nép? Mikor?

Ilyen veszély nem fenyegeti a magyarságot. Polgárháborúnak van meg a veszélye.

34 komment · 1 trackback

Címkék: jövő magyarság jövőkutatás


2011.03.10. 10:46 Közvetítő

Doreen Virtue és angyalok

Mennyire hitelesek Doreen Virtue angyalos könyvei, kártyái?Ez egy pozitív mágia, ami jó dolgokat hív be. Valójában nincs köze angyalokhoz, az angyalok csak egy tudati mankó a pozitív mágiához.

2 komment · 1 trackback


2011.03.10. 10:43 Közvetítő

Erősödni fog még a világgazdaság (és a magyar is) a következő 50 évben? Vagy a jelenlegi helyzet már egy hosszútávú hanyatlás kezdete?

Változni fog. Az ivóvíz- és élelemtermelésre helyeződik a hangsúly, nem pedig az iparra.

94 komment

Címkék: jövő előrejelzés jövőkutatás prognózis


2011.03.10. 10:41 Közvetítő

Hogyan épül föl a Teremtő és a Teremtő Fiúk rendszere?

Az Univerzum kiáradt egy pontból (már harmadszor, ez a 3. ciklus), ennek során hatos szimmetriára tagolódott. Ebben hat erő működik, amelyek létrehozzák az életet alkotó ciklusokat. Közülük kettő még megnyilvánulatlan, még csak tervszinten létezik. Ezek hatan a mai…

11 komment

Címkék: teremtés filozófia biblia emanáció