HTML

"Jézus válaszol"

A blogon olvasható posztok tartalma egy médium által érkezik Jézustól, válaszul a Közvetítő nevű felhasználó kérdéseire. Mindez hittől és felekezettől függetlenül történik, szerteágazó témákban. Böngéssz a blogon vagy használd a keresőt, hogy megtaláld a Téged érdeklő témát! Minden hónap 25-e környékén várhatóak az új válaszok. Ajánlom RSS-olvasó használatát (Firefox).

Moderációs megjegyzések:
A médium kapcsolata Jézussal független attól, hogy hányan hisznek-e benne és hányan nem. A blog a közlések publikációs felülete, így célja, hogy rendelkezésre álljon, de nem célja semmilyen formában sem a térítés, vagy annak meghatározása, hogy a látogató mit gondoljon, miben higgyen. Elsősorban Jézus közléseiről szól, de némely esetben Általa akkreditált gondolkodóktól származó információkat is közöl. A kommentezésnél figyelembe veendő, hogy a blog nem vitafórum, erre sem célja alapján, sem technikailag nem alkalmas. A rendbontó kommenteket a moderáció törli.

Linkek, partnerek

Látogatók

Friss kommentek

2011.05.30. 21:39 Közvetítő

Mi vagy mi minden az oka a déja vu érzésnek?

1. Emlékképek előző életből.2. "Angyali" figyelmeztetés. (Nem mindig angyal.)3. A felsőbb Én üzenete.4. Az emberi elme pillanatnyi kiteljesedése.5. Hasonló tapasztalatok egymáshozrendelése.6. Emlékképek a jövőből.

35 komment

Címkék: reinkarnáció lélekvándorlás deja vu


2011.05.30. 21:37 Közvetítő

Folynak ma kísérletek delfin és ember keresztezéséért?

Nem, csak a delfinek nyelvét próbálják megfejteni. Képesek voltak értesíteni egymást a bombacélbajuttatás veszélyéről.(Valahol a neten van utalás ilyen kísérletekre.. - a szerk.)

1 komment