HTML

"Jézus válaszol"

A blogon olvasható posztok tartalma egy médium által érkezik Jézustól, válaszul a Közvetítő nevű felhasználó kérdéseire. Mindez hittől és felekezettől függetlenül történik, szerteágazó témákban. Böngéssz a blogon vagy használd a keresőt, hogy megtaláld a Téged érdeklő témát! Minden hónap 25-e környékén várhatóak az új válaszok. Ajánlom RSS-olvasó használatát (Firefox).

Moderációs megjegyzések:
A médium kapcsolata Jézussal független attól, hogy hányan hisznek-e benne és hányan nem. A blog a közlések publikációs felülete, így célja, hogy rendelkezésre álljon, de nem célja semmilyen formában sem a térítés, vagy annak meghatározása, hogy a látogató mit gondoljon, miben higgyen. Elsősorban Jézus közléseiről szól, de némely esetben Általa akkreditált gondolkodóktól származó információkat is közöl. A kommentezésnél figyelembe veendő, hogy a blog nem vitafórum, erre sem célja alapján, sem technikailag nem alkalmas. A rendbontó kommenteket a moderáció törli.

Linkek, partnerek

Látogatók

Friss kommentek

2011.01.16. 19:06 Közvetítő

Igaz-e, hogy Roosevelt tudott a Pearl Harbour elleni japán támadási szándékról, de elhallgatta, hogy ezáltal mindenképpen belevigye országát a háborúba?

Nem igaz.

20 komment

Címkék: történelem


2011.01.16. 19:05 Közvetítő

Igaz-e, hogy Sztálin 1941. nyár közepén Németország elleni totális támadásra készült?

Igaz.

45 komment

Címkék: történelem


2011.01.16. 19:04 Közvetítő

Igaz-e a magyar-sumér, magyar-etruszk, magyar-kelta, magyar-hun rokonság elmélete?

Igaz. A bizonyítékok kutathatóak Kínában és általában a népművészeti formavilágokban.

2 komment

Címkék: történelem magyarság származás hunnia


2011.01.16. 19:02 Közvetítő

Mi volt a fő oka a Római Birodalom felbomlásának?

A hegemónia megbomlása. A különböző osztályok financiálisan nagy távolságokra kerültek egymástól. A Birodalom összetartó ereje ezért lecsökkent, előtérbe kerültek az egyéni érdekek. A közigazgatási rendszer fejlődése megrekedt és a barbár csapatok beözönlöttek. Mind…

11 komment

Címkék: történelem róma


2011.01.16. 19:00 Közvetítő

Mi a véleménye az evolucionizmusról?

Ha csak az evolúció történt volna, akkor éppen csak most másznának le az ember ősei a fáról. Az evolúció a Teremtés módja. Ezt Darwin is leírta a könyvében, és ezt helyesen ismerte fel.

Szólj hozzá!

Címkék: evolúció teremtés darwin teológia kreacionizmus


2011.01.16. 18:56 Közvetítő

Melyik alternatív energiaforrás váltja majd fel a szénhidrogének korszakát?

A sima hidrogén és a héliumalapú fúziús erőmű. Az autók vízautók lesznek.Mikor lesz működőképes fúziós erőműs Földön? 2055-ben készül el az első kísérleti példány. Nagyon egyszerű és hatékony biztonsági mechanizmusa lesz.

34 komment · 1 trackback

Címkék: jövő erőmű atomerőmű fúzió jövőkutatás hidegfúzió vízautó


2011.01.16. 18:54 Közvetítő

Mi történik a (sikeresen) hibernált ember lelkével? A hibernáció során várakozik?

A lélek személyiség, az elme egybentartásával foglalkozik, megfigyeli a közben eltelt eseményeket, és őrzi a testet. Ez egy hosszú alvás a test öregedése nélkül. Állatkísérletekben a téliálom alatt elrejtették az állat táplálékát szagnyom nélkül, mégis pontosan tudta…

Szólj hozzá!

Címkék: lélek űrutazás elme hibernáció


2011.01.16. 18:52 Közvetítő

Nostradamus miként és hogyan jövendölt?

Tudósként eleinte a nemzetek történelmével foglalkozott, és nagyrészt intuitíve következtetett a jövendőre, de Jézus is sokat beszélgetett vele, segített neki. "Énfelem volt." - tette hozzá.

Szólj hozzá!


2011.01.16. 18:50 Közvetítő

Mi az oka a magyar szentek/boldogok magas számának?

A magyar elszántság és lelkület, és a saját gondolkodásmód miatt. Többről is van írásos nyom, mint egyéb nemzetek esetében.

Szólj hozzá!


2011.01.16. 18:49 Közvetítő

A németek a 20. század közepén valóban készítettek térugrásra alkalmas űrhajót? Mi ennek a rövid története?

Nem készítettek, de az űrhajózás fiziológiájában rengeteg kutatást végeztek.

5 komment

Címkék: náci wernher von braun


2011.01.16. 18:47 Közvetítő

Nicola Tesla és Thomas Edison feltalálók élnek most testben? Tesla tudása honnan származott, hozta magával?

"Tesla lelke" él most testben, az amerikai űrprogramban dolgozik, emlékszik a tudására. A tudás Atlantiszból származott, illetve földönkívüliek is "súgtak" neki.

3 komment


2011.01.16. 18:46 Közvetítő

Indiában ókori atomrobbanás nyomait találták megegy területen az Indus-völgyi Thar-sivatagban: olvadt kövek, magas radioaktivitás. Mi történt ott pontosan?

Ez kis meteorbecsapódás történt, ez okozta a nyomokat.

Szólj hozzá!


2011.01.16. 18:45 Közvetítő

Volt az emberiségnek egy vagy több a maihoz hasonló vagy annál nagyobb technikai fejlettségű korszaka, ami időközben letűnt?

Mérnöki találékonyság tekintetében igen, pl. Atlantisz hullámgátja és kikötője nagyon fejlett volt, vagy a görög színházak akusztikáját, de a piramisok is ennek nyomai. Általános értelemben véve nem volt a jelenleginél nagyobb fejlettségi szint.

5 komment

Címkék: történelem múlt letűnt civilizációk