HTML

"Jézus válaszol"

A blogon olvasható posztok tartalma egy médium által érkezik Jézustól, válaszul a Közvetítő nevű felhasználó kérdéseire. Mindez hittől és felekezettől függetlenül történik, szerteágazó témákban. Böngéssz a blogon vagy használd a keresőt, hogy megtaláld a Téged érdeklő témát! Minden hónap 25-e környékén várhatóak az új válaszok. Ajánlom RSS-olvasó használatát (Firefox).

Moderációs megjegyzések:
A médium kapcsolata Jézussal független attól, hogy hányan hisznek-e benne és hányan nem. A blog a közlések publikációs felülete, így célja, hogy rendelkezésre álljon, de nem célja semmilyen formában sem a térítés, vagy annak meghatározása, hogy a látogató mit gondoljon, miben higgyen. Elsősorban Jézus közléseiről szól, de némely esetben Általa akkreditált gondolkodóktól származó információkat is közöl. A kommentezésnél figyelembe veendő, hogy a blog nem vitafórum, erre sem célja alapján, sem technikailag nem alkalmas. A rendbontó kommenteket a moderáció törli.

Linkek, partnerek

Látogatók

Friss kommentek

2011.02.03. 21:10 Közvetítő

Pontosan kik hozzák létre a lelkeket, mely típusú lelkeket (duális, triális, állati) ki vagy kik hozzák létre? A Teremtő Fiúk?

Mindent a Teremtő Erő hoz létre, de a létezés megfelelő szegmensébe helyezi, így alakul ki az a hierarchia, amelyben látszólag a Teremtő Fiú hozza létre a duális lelkeket és az állati lelkeket.

158 komment


2011.02.03. 21:09 Közvetítő

Mi okozza egyes embereknél, hogy hat ujjal születnek? Van ennek valami spirituális vagy ősi genetikai háttere?

Ez egy a neandervölgyi embertől származó genetikai örökség, főleg férfiak öröklik. Nem feltétlenül jelent táltos képességet, mert az a lélek sajátja.

1 komment

Címkék: táltosok


2011.02.03. 21:08 Közvetítő

Hogyan iktatódtak ki a földi evolúcióban a jobbos csavarodású aminosavak, amelyekből már egyetlen molekula is megakadályozza a DNS képződését?

Ez a Teremtő Erő aktív behatása volt.

3 komment


2011.02.03. 21:06 Közvetítő

Mennyire hiteles Allison Dubois médium?

Változóan. 70%-ban hiteles, sokszor az egója torzít vagy elhallgat.

Szólj hozzá!


2011.02.03. 21:06 Közvetítő

Mennyire hitelesek az ún. Ramilói Tekercsek? A pálmalevelekhez hasonlóan szintén jóslatokat tartalmaznak.

Ezek kb. 90% százalékban hitelesek, mert hiányosak. Ténylegesen előrelátták a tervet.(Ramiló tekercsek nem léteznek, tesztkérdés volt. A válasz sajnos általában az ilyen pálmalevelekre és egyéb jóslatokra vonatkozott, mivel a tekercseket nem lehetett beazonosítani. - a…

139 komment

Címkék: jövőbelátás pálmalevelek


2011.02.03. 21:01 Közvetítő

Létezik-e a valóságban az Univerzumban vagy azon kívül az ún. Anyaisten?

Nem létezik.

20 komment

Címkék: isten teológia teremtő


2011.02.03. 21:00 Közvetítő

Az emberiség eljut majd valamikor arra a szintre ahol már mindent tudni fog a fizikai létsíkról amit csak tudni lehet? Kb. mikorra várható ez?

Nem jut el, mert visszaélhet vele.

12 komment

Címkék: jövő csillagászat jövőkutatás